Pedaland prin Bucuresti: Victorieee!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Intr-o intersectie oarecare din Bucuresti s-a intamplat ceva demn de scris in manualele despre biciclisti si soferi. Un gest mic pentru biciciclist, o frustrare mare pentru sofer. O poveste scurta si plina de intelesuri, pe care din pacate n-am vazut-o, dar mi-a fost povestita cu aerul unui basm urban, desi am fost asigurata ca e suta la suta adevarata. Cu martori, dar, damn it, fara fotografii.

Intersectia era hiper aglomerata, nimic nou pana aici, se mergea cu viteza melcului si se statea fara nici un fel de viteza. Ca de obicei, oamenii mai scoteau un ziar, un laptop, un sandwich, un rimel, un ruj. Printre ei se strecoara rapid un biciclist. Bineinteles, soferii il privesc cu ura, dar si cu un ranjet satisfacator "las' ca te prind eu cand nu e aglomerat".

Ajuns in fata coloanei interminabile de masini care mai aveau de asteptat, biciclistul se da jos de pe bicicleta. Voci din off: "ha, ha, acum ii e frica!". Dar nu. Isi ia bicicleta in brate, o ridica deasupra capului ca la campionatele de ciclism si... face dansul victoriei. :) Apoi se urca si pleaca mai departe. Zambetele soferilor au inghetat instant.

Morala? E mai usor sa ridici doua roti decat patru. :)5 comentarii vrei sa comentezi?

Pedaland prin Bucuresti: Victorieee!
Doru
#1 -

True

Soferii din coloana au meritat-o, data viitoare poate or sa se gandeasca de doua ori inainte sa parcheze pe banda de bicicleta, poate se gaseste cineva sa ridice si 4 roti :->
Oricum, bicicletele-s super, eu am facut o ora si-un pic de la Piata Presei Libere pana la Piata Sudului ;-)

Pedaland prin Bucuresti: Victorieee!
Martin
#2 -

Frumos...

Imi tresalta inima de biciclist de bucurie! :)

Pedaland prin Bucuresti: Victorieee!
DVictor
#3 -

Extraordinar

auziti... luati-va masina... ;) oricum toti vreti asta

Pedaland prin Bucuresti: Victorieee!
Martin
#4 -

Invidiosu'

Invidiosu' roade osu'! :)

Pedaland prin Bucuresti: Victorieee!
oana
#5 -

Comentariu nou

hihi...eu am ramas surprinsa de cat de mult s-au inmultit bicicletele de cateva saptamani....in centru sunt min. 2 /intersectie. sunt mandra mandra!! apropo, uneori e mai rapid pe bicicleta, decat cu tramvai+metrou. ozana-romana 35-40 de min. cu metroul...50-55...

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera