Pe scurt

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
gara de nord

- iar declaratii mari despre proiecte grandioase, ca sunt moca: o sa avem un mega-ultra-extra centru comercial la Gara de Nord. Nu ca nu ar fi nevoie, dimpotriva, dar de vorbe pompoase (vrem sa vindem aerul deasupra Garii??) ne-am cam saturat cu totii.

- la Timisoara poti parca folosind telefonul mobil. In Bucuresti inca merge cu spaga la cei care iti pazesc masina ca sa nu ti-o gasesti zgariata. Daca nu dai, ti-o zgarie chiar ei.

- haiducie in Craiova. Coincidental saptamana trecuta un prieten din Craiova mutat in Bucuresti imi zicea ca e trist de tot in Banie - lipsa de oportunitati si o mica mafie ce face si desface cam tot. Plus oltenii au ura pe bucuresteni, dar cine nu are. :) Cristina si Flavia cred ca stiu mai bine despre asta.

- in sfarsit un articol in care se explica faptul ca produsele de patiserie reprezinta junk food, ca si mancarea de la Mc Donalds. Da, asta inseamna si Fornetti.

- Basescu si-a terminat treburile si se duce un pic pe mare ca sa nu ii expire brevetul de comandant.

- un gest misto: ministrul german de externe va fi in Romania sarbatorile de iarna pentru a celebra intrarea Romaniei in UE. Dincolo de politica, probabil ca o vacanta in Romania la ski alaturi de prieteni nu strica. :)

- Monica Macovei mai dezvaluie din culisele si hatisurile politice cu care trebuie sa se lupte ca sa faca treaba. Pentru mine (si multi altii) Monica ramane omul numarul 1 al Romaniei din 2004 incoace.

- DIP a demisionat din PSD. In cat timp aflam de dosarul lui de la securitate?

- azi in americanii au sarbatorit Labor Day si au avut un weekend lung.

- maine vremea o sa fie frumoasa in Bucuresti - 27 de grade si soare.

poza cu Gara de Nord noaptea de turcu_mihai via FlickrNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera