Pe scurt

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


- Hanno Hofer raspunde la cateva intrebari ale lui Eugen Istodor. Ne place Hanno, e un meserias (si Noha, prietena lui :D)

- traficul rutier catre mare si munte este infernal. In Bucuresti, in centru, azi la pranz insa se circula lejer.

- in Jurnalul National continua povestile despre Bucuresti - azi despre micii mestesugari.

- mult zgomot pentru nimic, sper ca Ontanu sa fie pe pozitie in cazul asta. Metropotam o sa revina cu un reportaj din Obor in curand.

- Oraselul Copillor a devenit un targ de vechituri sau un talcioc. Cam ca Oboru'. Are nevoie de fix aceeasi solutie. Ca cea din Obor.

- cica in Maramures a fost o furtuna nasoala. Realitatea TV are un filmulet.

- un jurnalist a fost arestat pentru ca la vama in aeroportul din Moscova a spus in gluma ca are o bomba in bagaje. E nerecomandabil sa faci astfel de glume, desi ne amintim cu drag cum doi prieteni englezi dupa o noapte lunga cu bere si terminata cu plecat direct in Anglia la 5 dimineata au spus la vama in Otopeni ca au o grenada in buzunare. Ai nostri nu au gustat gluma insa si-au pastrat si simtul ridicolului si doar le-au dat o mustrare.

- o fraza din inima cu care suntem cu totul de acord: Iliescu este blestemul si povara acestei tari.

- 77% dintre romani considera ca este destul de grav si foarte grav faptul ca un om politic a facut politie politica. Raspunsul politicienilor: publicarea [pe Internet] a dosarelor de la Securitate nu e benefica. Incet-incet scapam de jeg, problema e ca e un proces mult prea lung si dureros.

- pe AXN avem maraton Lost pe 19, 20, 26 si 27 august. Pentru cunoscatori si amatori, desigur.

- la Tokyo a fost o pana de curent din cauza unei macarale ce a lovit un stalp de inalta tensiune. Se intampla si la case mai mari, acum doua saptamani in New York a fost o pana de curent de vreo saptamana din cauza caldurii excesive.

- in top 5 ale celor mai populare stiri de la Antena 3, 4 sunt barfe mondene despre staruri locale. Daca asta vrea targetu'. Noroc ca nu au voie sa dea si porno - da' politica e tot un fel de porn, nu? :)

foto cu comerciant din Piata Obor facuta de Gab, via Flickr
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera