Pe scurt

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
bucuresti camion

- jobul ideal pentru orice roman: sa nu faci nimic si sa fii platit regeste. In birocratie se poate in orice tara, sa nu mai vorbim de organizatii gen UE, ONU, etc

- Ionut se teme ca provincialii vor muri de frica in Bucuresti. Frica de camion. :)

- avem poza/filmul dar nu avem dovada ca a fost infractiune. Alt dosar ingropat - cel al Ancai Hanes, nepoata lui Norica Nicolai, ce a votat intr-o sedinta a Parlamentului desi nu avea voie. Numai in Romania.

- televiziunile evolueaza pe zi ce trece. De la nunta lui Irinel la botezul Nadiei Comaneci. Pe cand o sa il transmita in direct pe Gigi de la toaleta?

- reporterii EVZ explica cu detalii si cu o multime de cuvinte ca intram si noi in randul lumii, 15 ani dupa, cu un sistem unic pentru transportul in comun in Bucuresti. Probabil ca targetul tinta al ziarului nu intelege despre ce e vorba daca i se spune simplu despre un bilet unic ce merge pe toate mijloacele de transport in comun.

- Uriah Heep canta la Arad sambata, cu Cargo, Bere Gratis, si Simplu. Probabil tot cu ocazia zilelor Aradului. Intrarea e 5 lei.

- in Ferentari aseara s-au impuscat locotenentii, mancatzi-ashi.

- ce faceti la sfarsitul lui septembrie? Repede, luati-va bilet pe undeva ca statul roman se gandeste sa dea liber intre 27 si 29 septembrie -- de ziua francofoniei cica bucurestenii nu vor merge la munca. Probabil ca norocosii de la stat. 27 septembrie e intr-o miercuri, deci se leaga elegant.

- mai nou, si in Scotia umbla cainii cu covrigi in coada. Tara este superba insa imi zicea un prieten ca in Edinburgh nu e recomandabil sa iesi dupa 9 seara, se bat oamenii din partea locului ca chiorii dupa cateva beri la bord. :)

foto de Rick Price via Flickr1 comentariu

Pe scurt
sagesse
#1 -

:-o

O boteaza pe Nadia Comaneci?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera