Pe scurt

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
clasa

- maine scoala ba incepe ba nu prea. Evident depinde de care parte esti.

- Patric prezinta foarte plastic o bucatica din cartierul lui, al meu, al nostru, al Bucurestiului in particular sau al Romaniei in general. Privind problema insa din alt unghi este ca e usor sa faci jurnalism pentru astfel de oameni? De aia exista ProTv, Libertatea, stiri despre Andreea Marin, Nicoleta Luciu sau Angela Maxim. Si lista poate continua, evident.

- un reportaj misto despre timpul pe care il pierzi aiurea prin traficul din Bucuresti. Apropo de traficul din Bucuresti, companiile de maxi taxi par sa prefere haiducia.

- cica noua, biciclistilor, ni se pregateste ceva bun, in sfarsit. Parerea noastra ca o zona perfecta pentru pista de biciclisti si joggeri sau promenada este de-a lungul cheiului Dambovitei, din Regie si pana dincolo de Timpuri Noi.

- cifra zilei de azi: 400 de copii ai strazii in Bucuresti. Foarte multi -- daca mai punem la socoteala si cersetorii si cei fara adapost...si cainii vagabonzi, care sunt, avem o imagine dezolanta. Cel mai usor de observat este la orice semafor din centru capitalei unde soferii sunt asaltat i de catre cei care, vrei-nu-vrei iti spala parbrizul.

- dupa mai bine de un an de lucru la pasajul Marasesti, circulatia pe deasupra va fi reluata incepand de luni. Lucrarea va completa de abia intr-un an de zile - locuind in zona, am observat ca oamenii nu prea s-au omorat cu munca, de cele mai multe ori fiind pustiu pe acolo.

- Catalin ne da 10 motive pentru concluzia pe care am tras-o si noi ieri cum ca este o mare tampenie sa dai liber de ziua francofoniei. Dar daca nu noi, atunci?

- Dar nu numai atat, Francofonia loveste si altfel: si medicii de pe ambulante vor fi la dispozitia autoritatilor. Daca e bal, bal sa fie!

- o treime din romani sunt fericiti desi 3 din 4 nu isi permit o vacanta de o saptamana pe an iar o familie din 3 are datorii mai vechi de un an la plata utilitatilor casnice. Mai un shpritz, mai un gratar, mai un Becali la televizor, mai e nevoie de ceva? Tot studiul il gasiti aici.

- Basescu este cel mai mediatizat om al lunii trecute. Daca ar fi sa luam in considerare doar stirile sportive stiu care ar fi raspunsul si nu ma bucura deloc.

- in prima jumatate a anului investitiile in imobiliare in Bucuresti au fost de 200 de milioane.

- azi dimineata, pe langa greva, si anuntul unei bombe a bulversat activitatea la Palatul de Justitie. Pana dupa ora 11. O alta suspiciune de bomba a luat doua ore jandarmilor astazi la Palatul Parlamentului.

- cica ieri un avion al Blue Air catre Turcia s-a reintors in Baneasa pentru ca geamul de la pilot era crapat.

- daca mergeti in weekend la mare, bucata de autostrada dintre Drajna si Fetesti va fi inchisa.

- maine incepe weekendul - in Bucuresti, la mare si la Brasov o sa fie cald si frumos.

foto de Lawrence Farlow via FlickrNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera