Pe scurt

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


- in conditiile in care zilele astea vremea e destul de nasoala prin aproape toata tara si din ciclul "numai in Romania" avertizarile meteo emise de autoritati nu au mai ajuns in localitatea Tarlisua din Bistrita Nasaud pentru ca s-au pierdut.

- primaria lui Vanghelie, cea mai prost administrata din Bucuresti, a ramas fara calculatoare si faxuri pentru ca nu si-a platit facturile. Nu ca am avea noi mari sperante de lucruri pozitive de la primaria sectorului 5, punctul forte a lui Vanghelie este in gropile prezente pe strazi nu in managementul de zi cu zi. Sau de noapte cu noapte, de fapt, MV lucreaza doar noaptea.

- primarul Ontanu de la sectorul 2 are probleme in a darama din temelii Piata Obor pentru a face una mai mare si mai moderna. Ultima data cand am fost in Obor, acum vreo 4-5 saptamani, ne-am ingrozit de cata murdarie am vazut acolo.

- pe langa santierul generat de reasfaltarea majoritatii strazilor din Bucuresti, peste 20 de statui vor fi renovate de catre Primarie.

- au aparut noi victime in scandalul intoxicarii cu clor de la bazinul Floreasca de ieri: inca vreo 10 copii. Pana una alta, politia a demarat o ancheta si bazinul a fost inchis de catre OPC.

- Bradut are 6 sfaturi-concluzii (sau concluzii-sfaturi) pentru ziaristii ce vor sa se mute in Bucuresti.

- cele mai cumparate medicamente de catre romani sunt cele ce trateaza hepatita B si C - 40 de milioane de euro anul trecut. Cica un roman din zece e afectat de hepatita B sau C.

- cele mai importante 10 stiri despre Bucuresti ale Google News sunt sportive. Intre cele despre Bucharest sunt prezente doar 3 stiri sportive.

- in Arad, de aniversarea zilelor orasului din 22-27 august (deci peste doua saptamani) localnicii se vor putea plimba cu un trenulet medieval adus tocmai de la Monaco. Pretul unui bilet este de 1.2 RON.

poza cu Piata Natiunilor Unite noaptea, facuta de mannan_alias_fanch via FlickrNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera