Pe scurt

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
strada buzesti

- procedurile de inmatriculare a masinilor in cazul procesului de vanzare/cumparare vor fi usurate considerabil. Momentan e nevoie de 3 faze: radiere, autorizare provizorie si reinmatriculare -- acestea vor fi reduse la doar una singura. Totul de la 1 ianuarie 2007.

- si ca tot veni vorba de masini, Ford ar fi interesat de fabrica de la Craiova, fosta Oltcit, fosta Daewoo, in prezent cu actionariat majoritar statul roman. Si desi ar fi un deal foarte bun pentru Ford (si si pentru romania) deocamdata ei au mari probleme de reorganizare, zilele astea au un nou CEO pen'ca au probleme financiare.

- o concluzie normala: Becali este 100% produsul presei si a banilor cu care si-a cumparat ziaristii. Nici mai mult, nici mai putin.

- daca cel mai scump apartament din Bucuresti costa 2 milioane de euro pentru vreo 500 de metri patrati, cea mai mare chirie e in jur de 10 mii de euroi pentru 440 de metri patrati. Stiti vorba aia romaneasca - nu e prost cine cere...

- Interakt-ul a costat cam 20 de milioane de dolari.

- despre harababura din Bucuresti cu ocazia francofoniei.

- declaratia zilei: Basescu este ipocrit! Da-da, iar politica este fata mare...

- de ce bulgarii sunt mai destepti decat romanii, pe langa ce vedem cu ochii nostri: investesc in infrastructura.

- Adevarul constata ca tineretul nu mai face sport ca alta data. Pai daca modelele care li se baga pe gat la stiri sunt oile, manelele sau prostitutia... Dupa aia e vina sistemului educational.

- constructorii romani de autostrazi descopera apa calda sau cum sa isi faca mai rapid proiectele - recte cei 6 ani proiectati pot sa iasa si in doi si jumatate. Probabil ca accesul la cele mai bune practici din industrie a fost interzis companiilor romanesti (ca la scoala la Constructii se invata oricum doar teorie din anii '80 imi zice un prieten de-al meu absolvent recent) pana acuma iar accesul la internet era doar pentru copii sau pentru pornache.

foto de turcu_mihai via FlickrNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera