Pe scurt

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
- 10% din mediul rural va fi informatizat - asta inseamna probabil ca primariile vor primi cate un calculator, fax si imprimanta. Internet, oare?

- castigatoarea miss diaspora se numeste, vine din Italia, are 18 ani si citeste Emniescu, Dan Brown si Dante

- mai sunt de vanzare 70 de bilete la Placebo la bilete.ro - noi tocmai l-am dat pe al nostru astazi.

- liberalii anunta 250 de mii de semnaturi pentru retragerea trupelor in Irak. Zilele trecute am stat si noi de vorba cu o papusa la intrare la metrou ce s-a aratat foarte contrariata si confuza cand am rugat-o sa ne explice 1. de ce ar trebui trupele noastre sa se retraga din Irak si 2. de ce tara arde si baba se piaptana. Cum nu am capatat nici macar un raspuns ci doar dat din umeri nu am semnat nimic. Mana care nu spune o poveste...

- proiectul cu plata amenzilor de circulatie online nu poate fi pus in implementare desi e gata din februarie pentru ca statul nu s-a inteles cu BCR-ul cum sa plateasca comisionul bancar. Deci elimnarea unei birocratii sta tot intr-o birocratie.

- potopul de aseara a cauzat o multime de probleme, nu numai la metrou. De exemplu, aseara tarziu apa de pe bulevardul Magheru in dreptul Teatrului National era peste bordura.

- Martin s-a jucat cu MapCruncher de-a map overlaying si i-a iesit asta pentru harta sectorului 2.1 comentariu

Pe scurt
ago
#1 -

net

Da, vor primi şi net. Vor primi şi telefoane Voice over IP cu posibilitate de teleconferinţă, şi dacă oricum e gata infrastructura, bagă net pe ea. :)

Disclamer: Părere personală.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera