Pe scurt

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
trenuri noi de metrou bucuresti

- iarasi despre planuri mari pentru metroul din Bucuresti. O sa facem, o sa dregem, poate peste 20 de ani o sa avem metrou intre Drumul Taberei si Pantelimon, daca ne apucam de sapat peste doi ani. Paradoxal, problema nu este lipsa banilor, cum s-ar intelege din articol, care sunt din belsug, ci modul de abordare al Metrorex. Pana una-alta, la metrou zilele astea mai mult stai in statie sa astepti trenurile decat calatoria propriu zisa. Nu stii cand vine, daca vine, etc.

- un articol foarte superficial stating the obvious, adica in Bucuresti cafenelele si irish puburile sunt pline (hello, pe ce lume traiti?) si ca o sa vina si alte lanturi de cafenele in curand. De afara.

- detalii istorice despre Cecul Mare la nowandthen

- Tragicul accident de saptamana trecuta pune sub semnul intrebarii competenta politiei. Politistii au acelasi raspuns - nu avem legislatie, nu dispunem de infrastructura, nu putem, nu stim. in cazul in speta io zic ca se cam stiu aia care se alearga noaptea prin Bucuresti. Altfel - suntem in situatia in care avem o problema CE TREBUIE rezolvata, scuzele nu sunt o optiune, cel mult arata neputinta si lipsa de cojones. Si implicit lipsa de respect.

- cifrele zilei: Romaniafilm are 306 cinematografe, din care 109 sunt inchise, 99 au destinatia schimbata, 60 sunt inchiriate cu obligatia de a difuza film si doar 38 sunt exploatate ca sali de cinema. Toate astea sunt scoase la vanzare doar pentru firme mici si mijlocii.

- PNL si PD se impaca a nu-stiu-cata-oara. Cui ii mai pasa?

- Ramnicu Valcea, Targu Mures si Constanta sunt cele mai periculoase orase din Romania - conform unui articol ce se bazeaza pe surse ale politiei. Bucurestiul nu figureaza in lista.

- cica la Barlad, la cimitir, o sa fie un infochiosc cu ecran tactil ce furnizeaza informatii despre localizarea mormintelor.

- ...iar la Sibiu a fost nasol in weekend, la Cetati Transilvane. Problema, ca de obicei, organizarea foarte proasta.

- in Faurei este groaznic din cauza saraciei si lipsei oportunitatilor. Ca si in majoritatea oraselor din Romania.

- in Antalya a avut loc o explozie. Cristi sper ca e ok. :)

- Orlando este arhitectul dot com intr-un profil facut de Target.

- cererea de oferta pentru strategia guvernamentala de branding de tara a esuat lamentabil intrucat nici o companie nu a depus o oferta, in ciuda unui proiect ce este interesant. Oare de cate semnale este nevoie ca sa intelegi ca intre realitatile de afaceri si strategiile elaborate de politicieni este o discrepanta foarte mare?

- CECul, la ultima strigare, face cam 500 de milioane. decizia de achizitie a fost amanata pana pe 15 septembrie, rastimp in care se mai fac audituri.

- iar pastila politica a zilei este un clip primit pe email legat de Bush si Blair, ca pentru ziua de luni. :)

poza de lila_buc2005 via FlickrNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera