Pe scurt

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
- 5 copii au fost spitalizati dupa ce au inotat in bazinul Floreasca. Pana se clarifica exact cauzele, mai bine stati deoparte de acest bazin.

- in Bucuresti sunt 140 de gasti si grupuri de cartier, din care in 122 se consuma alcool, in 54 sunt infractori (oameni cu cazier acuzati de privare de libertate) si in 37 se consuma droguri. Cartierele cu cele mai multe talharii sunt Ferentari, Pantelimon si Colentina. Asta conform Serviciului de Combatere a Criminalităţii.

- microbistii stiu probabil ca azi si maine sunt zile de fotbal pentru echipe romanesti ce joaca pentru calificarea in Champions League. Diseara la 9 jumatate Steaua cu Standard Liege si maine Dinamo cu Beitar si Rapid cu Sarajevo, ambele de la 9. Partidele sunt transmise la TVR (primele doua) si Protv.

- Jurnalul National descopera Bucurestiul prin ochii provincialului (ca un preambul la niste viitoare reportaje) si incearca un profil de bucurestean concluzionand categoric ca acesta este jumatate moldovean, castiga 10 milioane pe luna si citeste tabloide DESI, paradoxal poate, bucuresteanul nu poate fi deosebit de la distanta. Concluzie bulversanta, chiar asa sa fie?

- sfarsitul de saptamana se anunta foarte ploios si cu furtuni, motiv pentru autoritati de a avertiza nu mai putin de 30 de judete. Si in Bucuresti se anunta cam la fel.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera