Partidul, Europa, Romania!!!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Gata, intram in Europa! Cu cantece si voie buna! Cu avant! Cu daruire! Cu spirit patriotic! Si cu spirit european! Cu orice spirit (despre ala artistic am vagi indoieli, dar il rezolvam si pe ala!).

Am fost brusc cuprinsi de fiorul european. Sa cantam impreuna:  "Euroooopa, acum ne-am regasit, Eurooopa, un continent unit", "Europa este casa mea", "Daca ploua sau e soare, sunt cu tine orice ar fi, peste ani noi vom invinge, oamenii se vor uni, am incredere in tine, aliatul tau voi fi". "Suntem aici de mii de ani, cu demnitate am trait", "Venim in casa ta, iti vom aduce dragostea", "O lume noua se deschide, soarele ne va zambi!".

Asculta cantecelul !!!! [right click, save link as]

Deci e cam asa: de ziua ei, Europa ne asteapta la ea, probabil cu un platouas de prajituri Carpati, si dupa ce ne ducem, ne instalam ca musafirii bine crescuti si spunem "Europa este casa mea". Pai asa e frumos?

Si mai si promitem: "Nu va trece nici un an, vom fi un stat european", "Avem doar lucruri minunate, nu le putem spune pe toate". Sa mai comentam?

Voua nu va suna ca acele frumoase melodii, cantate din inima pentru Partid? Cu porumbei si dansuri pentru pace?

Chiar daca se pare ca e mai vechi si ca Ziua Europei a trecut, tot merita sa-l ascultati pentru valoarea artistica. Mai ales ca vine si sommetul francofoniei si e posibil sa se repete compozitia.

Ii multumim domnului Mircea Vasilescu pentru acest mp3 minunat despre Europa dumnealor. Sau "Cantarea Europei", cum bine o numea chiar domnia sa.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera