Padina Fest 2011

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Padina Fest 2011 incepe pe 3 august. Si cum mai sunt mai putin de 10 zile pana atunci ar fi cazul sa ne pregatim pentru acest festival minunat in natura.


Ce se intampla la Padina Fest 2011?La Padina Fest 2011 avem pregatit un program bogat atat in activitati fizice, cat si in activitati culturale. La sectiunea activitati culturale ni se promit filme, cate unul pentru fiecare zi a festivalului: miercuri - Iluzionistul, joi - Persepolis, vineri - I am love, sambata - Ursul.

Nici la muzica nu stam rau pentru ca miercuri ii putem asculta pe cei de la Redox, joi ii avem pe scena pe DAC'art, Titus Constantin si Iulia, ultimul pe scena urcand Emeric Imre. Vineri ii vom asculta pe Robin and the Backstabbers, Tolouse Lautrec si Suie Paparude, in timp ce sambata vom avea cea mai plina zi cu: Paradox, Stillborn, Travka, Vita de Vie si Margineanu.

Programul de activitati fizice la Padina Fest 2011 este si el impartit in 3 tipuri:

- Aventura: Ne vom testa limitele in tot felul de concursuri de echipa cum ar fi: caratul busteanului, invartirea in bat, jaloane si senile
- Extrem: O echipa de profesionisti ne vor ajuta sa ne caratam pe stanci cu diferite grade de dificultate: Vararia Mica - dificultate 2-4, Vararia Mare - dificultate 2-4, Turnul Seciului - dificultate 2-4.
- Prim ajutor: Vom invata sa oferim primul ajutor: pansarea ranilor, ingrijirea arsurilor, tratarea fracturilor, sau resuscitare corecta.

La Padina Fest 2011 ne vom putea pune in aplicare si cunostintele de ecologisti ajutand la curatarea zonei de gunoaie in cadrul programului Eco al festivalului.

Dar probabil ca marea atractie va fi Maratonul pe 2 roti care va avea loc duminica 7 august. Traseul de aproximativ 40 km cu diferenta de nivel de peste 1000 de metri va avea startul pe platoul Lunca Padinii si va va purta pe ruta Padina - Bolboci - Dichiu - Piatra Arsa - Pestera - Padina.

Maratonul va avea startul la ora 11 iar categoriile vor fi urmatoarele: barbati: 18-29 ani; barbati: 30 -39 ani; barbati: 40 + ani; femei.

Inscriere maraton Padina Fest 2011:


Pentru inscriere trebuie sa platiti o taxa de 45 de lei pana pe 25 iulie sau 60 de lei intre 26 iulie si 3 august, taxa ce poate fi platita prin transfer bancar sau in incinta magazinului HyperSport din soseaua Nicolae Caramfil nr. 34, Sector 1, Bucuresti.

Cam asa suna programul Padina Fest 2011 program pe care-l puteti gasi aici in format PDF sau pe site-ul oficial al Padina Fest.


Cum ajungem la Padina Fest 2011?Ca sa ajungem acolo avem mai multe optiuni:

1. Cu telecabina: Busteni - Babele (21 lei adulti, 11 lei copii); Babele - Pestera (14 lei adulti) apoi pe jos un traseu de 15 minute pana la Padina

2. Traseu montan: Busteni - Babele - Pestera - Padina sau Sinaia - Cota 2000 - Padina

3. Trasee cu bicicleta:
Sinaia/Targoviste - Moroieni (Sat Glod) - Sanatoriu spre hotel Pestera - Padina
Sinaia/Targoviste - cabana Cuibul Dorului - Saua Dichiului - Padina
Busteni - Babele - Pestera - Padina
Sinaia - Cota 2000 - Padina

4. Pentru drumul cu masina puteti gasi o harta aici sau cea de mai jos:

harta_padina_fest_2011

Cazare Padina Fest 2011


Daca tot mergem la un festival in aer liber, noi v-am sfatui sa mergeti sa locuiti la cort cele cateva zile cat tine. Organizatorii au pregatit un spatiu special amenajat in acest sens.

Daca totusi vreti sa stati la o cabana, pe site-ul oficial Padina Fest am gasit: Hotel Pestera, Vila Coteanu, Cabana Bolboci, Cabana Zanoaga, Cabana Padina si Cabana Laptici. Tot pe site-ul oficial veti gasi detalii despre cabanele de mai sus, atat in ceea ce priveste pretul cat si detalii de contact.

Daca ajungeti la Padina Fest, noi va dorim distractie placuta si mult succes celor care vor concura la maraton.
1 comentariu

Padina Fest 2011
Mihai
#1 -

Telecabina - Conform http://www.teleferic.ro/PreturiPromenda.htm

Urcare Sinaia-Cota 1400: 18

Urcare-coborare Sinaia-Cota 1400: 31

Urcare Sinaia-Cota 2000: 32

Urcare-coborare Sinaia-Cota 2000: 62

Urcare Cota 1400 - Cota 2000: 18

Coborare / urcare Valea Dorului: 14

Urcare / coborare telescaun Predeal: 18

Urcare-coborare telescaun Predeal: 31

Urcare Busteni-Babele: 32

Urcare-coborare Busteni -Babele: 64

Urcare Pestera-Babele: 18

Urcare-coborare Pestera-Babele: 26

Busteni-Babele-Pestera: 42

Busteni-Babele-Pestera si retur: 95

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera