Pachetele tomnatice la biletele pentru meciurile Steaua

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pentru toti doritorii de bilete la meciurile echipei stelare, reintrate in Champions League, cateva informatii. Stiu ca fanii adevarati, care nu ezita sa se imbarce in escapade nocturne prin Piata Universitatii, sunt la curent cu tot ceea ce se misca la ghisee, dar... mai exista si "amatori".

Oferta nu este slabuta, dar sigur te va lasa cu un buzunar subtire, deoarece preturile biletelor sunt intre 35 si 500 de ron (toate preturile aici), in functie de echipa in functie de meci. Sau mai bine zis de echipa adversa si Real Madrid detine coronita la acest capitol.

Pentru cei care vor sa faca un singur drum pana la casele de bilete, aflate in incinta parcarii stadionului "Steaua", s-au creat pachete speciale pentru toate cele meciuri desfasurate pe teren propiu. Pachetele sunt puse in vanzare incepand de pe 9 pana pe 15 septembrie doar pentru abonati si de pe 16 pana pe 20 septembrie pentru cei fara abonament. Fiecare persoana poate cumpara maxim 2 pachete. Iar in limita stocului, de pe 21 pana pe 25 septembrie se pot achizitiona si bilete doar pentru partida cu Olympique Lyon.

Bilete individuale (pentru un singur meci) vor fi disponibile doar cu cateva ziele inaine de meci, daca mai raman, asa ca daca vreti sa mergeti si nu vreti sa riscati sa ramaneti fara bilet  sau sa apelati la "micii intreprinzatori", luati-va un pachet.

Preturile pachetelor sunt urmatoarele:

Peluze 185 RON
Tribuna II 350 RON
Tribuna I 550 RON
Tribuna O 900 RON
Fotolii 1200 RON

Reduceri nu se fac pentru aceste pachete promotionale. Iar pentru bilete la meciurile de "afara" incercati aici. Mai multe detalii despre  meciurile echipei Steaua aici.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera