Pachet de familie: Antipa si The Light Cinema, la film si la muzeu cu copiii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Acum cateva luni Metropotamul se gandea, revolutionar, cum ar schimba muzeele din Bucuresti. Si in acea tirada aveam si un capitol intreg de "oferte, reduceri si bilete comune".

Iata ca de cateva saptamani s-a facut un prim pas: Muzeul Antipa si The Light Cinema au facut un pachet comun: film + muzeu, care, zic ei, aduce o reducere de pana la 47% fata de tarifele platibile in mod normal la fiecare dintre ele, separat.

Nu va bucurati insa decat daca sunteti parinti, pentru ca e pachet de familie, valabil pentru doi adulti si doi copii (nu-i musai sa fie amandoi ai vostri, al doilea poate fi si al vecinului... sau al postasului) si costa 80 de lei (intr-adevar, daca te gandesti ca doar la Antipa un bilet intreg e 20 de lei, reducerea e usor de calculat).

pachet antipa + the light cinema

Pachetul este valabil in orice zi a saptamanii in care Muzeul Antipa si The Light Cinema sunt deschise, in limita locurilor disponibile. Pachetele se pot procura sub forma de vouchere de la The Light Cinema sau de la Muzeul Antipa si sunt valabile doar insotite de bonul fiscal. Nu-i obligatoriu sa mergi si la muzeu, si la cinema in aceeasi zi, cu atat mai mult cu cat Antipa e la Victoriei si The Light Cinema in Rahova...

 

Asteptam cu nerabdare si pachete pentru tineri adulti nefamilisti, ca de exemplu... hai sa le reluam din articolul vechi, ca ni se pareau idei bune:

- bilet comun la Antipa si Geologie;
- bilet comun la MNAC, MNAR si Muzeul Colectiilor de Arta (Romanit);
- bilet "Centrul Vechi" la Muzeul de Istorie a Romaniei, Muzeul de Istorie a Bucurestiului (Palatul Sutu) si Curtea Domneasca;
- bilet comun la Muzeul Satului si Muzeul Taranului;
- bilet "Calea Victoriei", care sa faca o oferta senzationala de vizitare a muzeelor Enescu, Romanit, MNAR si Istorie, terminand cu o reducere substantiala pentru o masa la Carul cu Bere;
- bilet "la Sosea", comun pentru Antipa, Geologie si MTzR, cu o braga gratis la Casa Doina (nu, n-au, era doar o idee);
- bilet "Herastrau", care sa includa intrarea la Muzeul Satului, o plimbare cu barca sau vaporasul pe lac si 2 ore de plimbare cu bicicleta prin parc.

 

Suntem convinsi insa ca degeaba insistam noi daca initiativa nu vine de la muzeele respective, care, aparent, nu citesc Metropotamul. Ca doar n-o sa vina de la Primarie sau de la Ministerul Culturii,... nu? Lasa, le trimitem noi o scrisoare deschisa, tuturor. Promitem.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera