Orasul viitorului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Miracolul tehnologic s-a revarsat si anul acesta in cele 6 pavilioane expozitionale ale CERF, targul anual de tehnologie, IT, telefonie, aparatura foto si alte lucruri dragute, trendy si de aratat prietenilor atunci cand le ai.

Numai sa te pricepi cat de cat, sa stii ce cauti si ce te intereseaza si sa ai 100.000 de lei, pretul biletului.

De obicei la asemenea evenimente se mananca bine inainte acasa, pentru ca odata intrat, nu mai iesi decat foarte tarziu, stors de vlaga si avand doar circuite si plasme TV in fata ochilor.Ce am vazut interesant? Pai, de exemplu sistem cooler pe baza de apa (trebuie sa recunoastem ca initial ni s-a parut o jucarie extrem de...colorata).Sau... "overclocking cu azot lichid" mai precis, de la un specialist citire, este vorba de "marirea frecventelor componentelor."

Chimistul metropotam si-a amintit vag (probabil din Alien) despre nitrogenul lichid si faptul ca e un element foarte periculos cu temperatura de -100 grade C si a facut o poza zgribulita fara antishake system:Ne-a placut in mod deosebit dirijabilul "Clicknet" unde puteai intra sa te joci la calculator sau sa surfezi pe net.Stand-ul RDS ne-a confuzat un pic, mai gata sa intrebam de sanatate unul dintre cartoanele expuse...

Altminteri extrem de bine organizat, ca intreg targul dealtfel, cu profesionisti amabili care iti explicau si iti aratau tot ce voiai si ce nu voiai, cu oferte, ploaie de pliante si schimb de carti de vizita.Din pacate multe dintre standurile expozante nu erau si cu vanzare, fapt ce cu siguranta i-a dezamagit pe multi care poate se asteptau ca ofertele sa aiba si finalizare.


Atmosfera era...de-a dreptul incendiara, extrem de multa lume, la un moment dat chiar usor inconfortabil de aglomerat, concursuri organizate ad-hoc si in general mult chef de joaca, de testat sau de holbat pur si simplu, pentru ca distrageri au fost, slava Domnului. :)


De ce sa nu ratezi un asemenea eveniment? Simplu. Chiar daca in urma unui scurt inventar constati ca esti inconjurat de tot suportul tehnnologic necesar pentru o viata linistita, nu te poti abtine sa afli daca nu cumva ai putea upgrada ceva;)

Nu in ultimul rand, apropo de holbat:


Ochiul tehnologic te vegheaza:)
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera