Oraselul Copiilor va fi deschis partial pe 1 iunie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

De 1 iunie copiii din Bucuresti se vor putea bucura de deschiderea partiala a Oraselului Copiilor. Cel putin asta anunta Primarul Sectorului 4, Piedone, pe pagina sa de Facebook.

"Pentru ca exista multe intrebari privind Oraselul Copiilor, va spun ca lucrarile vor incepe in saptamanile urmatoare, urmand ca la 1 iunie, de Ziua Copilului, sa avem gata prima parte. Proiectul va fi fi terminat in intregime in luna septembrie a acestui an. Vom schimba toate jucăriile, vom amenaja plaje artificiale, bazine, fântâni cu foc, dar si un carusel urias, de 170 de m." (via)

Bucurestenilor li se mai promite si o roata imensa asemanatoare cu cea din Viena, de 150 de metri, o plaja artificiala, doua piscine si bazine pentru adulti.

Vedeti cum arata Oraselul Copiilor in 2007 si Cum ar schimba Metropotam Oraselul Copiilor.

Fantani Oraselul Copiilor


3 comentarii vrei sa comentezi?

Oraselul Copiilor va fi deschis partial pe 1 iunie
Radu Tanasescu
#1 -

Disgratios

Imi vine sa vomit cand ma gandesc ca oameni mor in spitale din cauza ca nu sunt bani pentru provizii si echipamente, iar avortonii astia construiesc fantani opulente prin parcuri pline de mizerie.

Bine ca au taranii la ce sa se uite in timp ce se tavalesc copii lor prin gunoaie.

Oraselul Copiilor va fi deschis partial pe 1 iunie
BogDan
#2 -

@Radu Tanasescu

Există moarte şi viaţă. Bine şi rău. Convenabil şi neconvenabil. Ceea ce se face acolo este un loc decent în care să crească generaţia de mâine. Eu aşa sper să fie, decent. Cartierul acela are nevoie de un parc amenajat. Atitudinea ta este atitudinea săracului supărat pe bogat, plin de ură la adresa stilului său de viaţă. Există loc pentru toate. Primarul de sector face un parc. Autorităţile superioare construiesc un spital, sau o creşă, sau o şcoală, dacă vor. Fiecare are competenţele sale.
Nu eşti singur pe lume, omule. Urăşte mai puţin, îţi va fi mai bine.

Oraselul Copiilor va fi deschis partial pe 1 iunie
madalina
#3 -

madalina

Aveti dreptate d-nul Radu Tanasescu,primarul sectorului 4 a facut ceva ptr sectorul lui ceilalti nu au facut nimic mai ales in sectorul 6,macar au copii unde sa se recreeze si ei.Sectorul 4 este cel mai curat sector din Bucuresti,pacat ca nu a candidat la capitala ca il vota bucurestenii.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera