Oprescu si Metropotam, vorba lunga

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Metropotam anunta: oricat de mult ne-am fi dorit ca cele de mai jos sa fie adevarate, parteneriatul metropotam-Oprescu a fost o gluma inofensiva de 1 Aprilie. Daca domnul primar doreste totusi ajutor din partea noastra, stie unde sa ne gaseasca.

Si am fost la conferinta la care s-a anuntat lansarea platformei bucur-esti.ro, proiect marca metropotam in colaborare cu Primaria Bucuresti; si s-a vorbit, si s-a discutat, si s-a analizat, si s-au facut planuri, si s-au entuziasmat oamenii.

Domnu' primar s-a bucurat de prezenta metropotamului la conferinta (nu se astepta sa fie si el acolo), el fiind unul dintre cetatenii preferati ai lui Sorin Oprescu, pentru simplul motiv ca animalul nostru nu este deranjat de gropile din Bucuresti; copitele lui sunt facute pentru drumuri si mai proaste.

Dar sa nu-i dam nas domnului primar; asta nu inseamna ca metropotamul nu tine cu noi si ca n-o sa insiste la noul lui prieten din Administratia Locala sa repare odata hartoapele din peisaj; si, daca nu, macar sa le transforme in obiectiv turistic. Dar sa revenim la stirea zilei si la onoarea pe care ne-a facut-o domn' primar.

novac si oprescu la conferinta
Oprescu: "Novac, mai lasa-ma si pe mine sa zic ceva ca e presa aici".

Cu mandrie in suflet (Novac) si cu speranta in glas (Oprescu), chirurgii estetici ai Bucurestiului au anuntat lansarea noii platforme. Desi primarul venise destul de obosit de la intalnirea cu soferii RATB, el a gasit energia necesara si optimismul ca sa discute cu noi si cu jurnalistii de la eveniment despre maretul plan.

Daca te gandeai ca metropotamul a dat lovitura si ca o sa devina un mogul online, afla ca proiectul bucur-esti.ro va fi facut pro bono; Primaria doar ne va ajuta sa ajungem acolo unde nu puteam sa patrundem inainte si, poate, poate, ne va da ascultare atunci cand cerem atentie.

Am incercat sa obtinem fonduri pentru proiect, dar domnul Oprescu ne-a taiat craca de sub picioare imediat si ne-a spus ca nu mai are bani, i-a dat pe toti pentru construirea autostrazilor suspendate. Mai in gluma, mai in serios, proiectul are o finantare slabuta din partea Primariei. Si pentru ca nimanui nu-i place sa vada un animal trist (mai ales un hipopotam asa dragut cum e metropotamul), Oprescu ne-a facut un cadou de proportii gigantice.

Drept rasplata, domnul primar ne-a oferit spatiu publicitar pe Casa Poporului, cladire pe care a cocotat un banner imens cu metropotam.ro. Dezvelirea (mai bine zis, invelirea Casei Poporului) va avea loc maine, ora 12:00, eveniment la care te invitam si pe tine. Asa cum ne-a promis domnu' Oprescu, in noaptea aceasta se va urca banner-ul pe cladire si maine va fi marea dezvelire a metropotamului.

metropotam pe casa poporului
Noul sediu metropotam.ro

Franturi de la conferinta: pe scurt, bucur-esti.ro va promova imaginea orasului si va oferii solutii concrete pentru problemele din capitala. Aici se vor organiza intalniri cu toti iubitorii orasului si cu, zicem noi, putinii fani ramasi. Intalnirile si flashmob-urile tuturor din comunitatea "bucur-esti" vor avea continuitate in off-line. Domnul Oprescu mai, mai ca-l lua in brate pe Metropotam cand a auzit toate ideile pe care le are pentru noul proiect.

In modestia-i specifica, Novac a promis ca, in 3 luni, bucur-esti.ro va da rezultate concrete in ameliorarea perceptiei bucurestenilor despre orasul in care traiesc. Oprescu a intervenit si a spus ca, pe langa perceptia comuna, vor exista si schimbari reale la nivel de infrastructura si in planul problemelor care zac pe birourile celor de la Administratia Locala.

La conferinta s-a vorbit mult si, apoi, Oprescu a batut palma cu Novac si, mana-n mana, cei doi au taiat panglica virtuala pentru noua platforma. Metropotamul, emotionat profund, a contribuit cu o lacrima la toata ceremonia. Acum, asteptam marea dezvelire de maine si, dupa vacanta, incepem sa lucram de zor la noul proiect. Te vom tine la curent cu petrecerea de lansare si cand punem online toata munca noastra pentru bucur-esti.ro.

oprescu si novac la plimbare
Oprescu: "Novac a gasit o terasa extraordinara". Novac: "Haideti, ca mai stiu cateva".

P.S: daca vrei sa-i spui o vorba domnului primar, sa stii ca-l gasesti in Centrul Vechi, la o terasa alaturi de metropotami. Ne-a cerut sfatul (stia ca suntem experti in going-out) si ne-a intrebat care e cel mai bun loc in care putem sa sarbatorim colaborarea. Nu-ti spunem exact unde suntem, cert e ca mai avem putin si il convingem pe domnul primar sa termine constructiile din Centrul Vechi, asta dupa ce aproape ca si-a luxat glezna cand ne plimbam pe stradute.

Citeste aici cum a ajuns Metropotam sa fie consilierul lui Sorin Oprescu si sa se ocupe de imaginea capitalei in online.
1 comentariu

Oprescu si Metropotam, vorba lunga
Buica Laurentiu
#1 -

Funny as heal

A fost o farsa draguta de 1 aprilie dar clar se vede ca Dragos Novac, e Photoshopat la greu acolo;))

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera