One self, one concert

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Sambata, Dj Vadim si ai sai One Self au reusit sa stringa un public foarte numeros si destul de eterogen. Bravo lor!

dj vadim

Noi am ajuns in jur de ora 22:00. Terasa era deja aglomerata, dar inauntru era destul de putina lume. Khidja Clouds Society se ocupau de warm up. Apropo de locatie, foarte tare, stilul "fara tencuiala, cu graffiti". :)

Intre timp, a inceput sa se stringa din ce in ce mai multa lume. Unii dintre ei, se pare, doar pentru show-off, nu pentru One self. Dintre spectatori, nu le-am putut rata pe domnisoarele imbracate in "clasicii" pantaloni trei sferturi, mulati, albi si cu "toace" de 11 cm, pe domnisori houseri cu tendinte maneliste (ex: cind ma enervez dau cu mobilu de 13 mil de pamint. Fraza auzita pe bune), "hip-hoparasi" care dupa ce s-au rupt in doua cu berea Heineken (6 lei ā€“ sticla de 330ml) faceau pogo, dar si categoria "urbani", segmentul cool-interesanti-aroganti. In rest, toate bune si frumoase.

Ceva ce facea nota discordanta dar foarte haioasa cu atmosfera era mirosul teribil de mancare care se simtea si, din cand in cand, cate un "drumurile noastre toate", auzit nostalgic. De ce? Pentru ca la parter era o nunta, unde am ajuns si noi pentru ca ni s-a spus ca acolo gasim tigari. Pe hol sau la toaleta, combinatia intre rochiile de seara de la nunta si salurile, tenisii si hanoracele celor de la concert era delicioasa. :)

Pe la 23:30, celor de la Khidja Clouds Society li s-au alaturat si Cogeamite Galigan (aka Vexatu Vexx) ca MC++, Tavi Scurtu (Brigada Acustica Artistica Urbana) si Electric Brother la tobe. Acesta a fost momentul in care s-a produs inghesuiala inauntru. Ei au dat in masina de beat mai multa blana, iar Vexx, ca de obicei, a re-ciclat cuvintele si ne-a ciclat prin fata ochilor cateva texte cum cicleaza prin fata urechilor o placa de vinil.

vexxatu

I-am vazut in public, la inghesuiala, si pe Gojira, Tom Wilson, Bitza, DJ Sleek Dox, Electric Brother, delegati ai CTC-ului, Sergei ā€˜nā€™ Koshimin. Tirziu, pe la 1 si ceva, au ajuns si cei de la One Self. Vexx le-a lasat locul, a coborit de pe scena si a devenit si el spectator.

dj vadim

Dj Vadim si-a facut prezentarea la platane in stilul mai vechilor sale albume: USSR - Life From the Other Side sau Headz Aint Ready. Dupa jumatate de ora i s-au alaturat si Blu Room 13 si Yarah Bravo, formula One Self fiind acum completata.

one self

Cei trei, impreuna cu percutionistul Bongo pete, au cantat piesele de pe ultimul album: Children of Possibility. Desi Vadim mixeaza excelent mai multe stiluri internationale de hip-hop, iar vocea lui Blu nu poate trece neobservata, Yarah este cea care iese cel mai in fata si este adevarata atractie. O Lady MC cu o voce seducatoare si cu o prezenta scenica pur si simplu captivanta.

yarah one self

Nu prea poti sa iti dai seama daca canta jazz, hip-hop sau soul. Asta si pentru ca le combina pe toate 3 si nu iti poti da seama cand trece de la un stil la altul. Si ritmul ei este impresionant, hipnotic, mai ales pe melodia Be Your Own care parca se joaca cu butonul de start/pauza.

yarah one self

DJ Vadim s-a tinut de cuvint si ne-a dat ce ne-a promis: un show pe cinste! Chiar asa a fost, un show lung si substantial, care a tinut publicul in priza pana... dimineata devreme. Ne-am simtit foarte bine si mai vrem artisti de la Ninja Tune la Bucuresti.

one self

Autor: Gruia Dragomir
6 comentarii

One self, one concert
flo'
#1 -

hei
articolul nu a fost corectat de nimeni inainte de publicare? Tavi Scurtu e de la Brigada "Artistica" Urbana [nu Acustica]!!
One self, one concert
tom macaragiu
#2 -

hei hei


Si arata bine Sleek ?

One self, one concert
felipov
#3 -

New comment

draga gruia ce ai luat de l-ai vazut pe sleek?
ca el dragu e la la ny.de mult.

One self, one concert
gruia
#4 -

hei flo, felipov si macaragiu

Hei, scuze pt incurcaturi...
La B.A.U. mi s-a parut ca intotdeauna e ceva acustic pe la mijloc si fata lui Dox am asociat-o mai tot timpul (in capul meu) cu numele de Sleek.
Mersi pt tragerile de maneca!

PS (pt felipov): n-am luat nimic, dar uneori oboseala poate avea acelasi efect... :)

One self, one concert
dada
#5 -

nunu

doamne ce articol prost, nu te supara am si eu o intrebare din categoriile de oameni enuntate mai sus printre care te enumeri, nu-mi spune te vrei normal sau mai grav ..intelectual..

One self, one concert
claudiu
#6 -

New comment

Tipurile alea de oameni chiar erau acolo. M-am mirat si eu cand am dat nas in nas cu o fata imbracata ca pentru discoteca din Costinesti. Si unu care in timpul "pogo"-ului hiphopistic era gata sa-mi verse berea pe tricou. Oricum ai lua-o, la orice concert gasesti si specimene care nu-si au locul.
Intr-adevar, autorul articolului n-a fost prea atent cand l-a scris (Brigada & Sleek), dar in rest e ok, a vazut ce era de vazut.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera