O sansa calda, un ceai, un sandvis

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Acum vreo patru ani va povesteam despre O zi din viata unui om fara casa, impresionati de prezenta permanenta a unui personaj pe o banca, in parc, la Victoriei. Intre timp au mai trecut cateva ierni, pe o banca alturata a mai aparut inca o umbra infofolita si inconjurata de sacose.

Zilele astea nu mai sunt acolo niciunul dintre ei si mereu ne intrebam unde s-au refugiat, ce mananca, unde dorm, poate au murit de frig in vreo fundatura?

Ca ei sunt multi altii, tot fara case, fara haine, fara bani si fara mancare, si daca noi ne plangem ca nu avem presiune la apa calda sau ca in camera nu mai sunt 25 de grade ci doar 19, ei ce sa mai zica? Nu avem cum schimba vietile oamenilor, dar putem contribui cu putin la efortul celor care se straduiesc sa o faca, cat mai bine.

homeless, bridget coila
De aceea astazi va atragem atentia asupra proiectului umanitar "O sansa calda", initiat de Asociatia Sansa ta:

"Asociatia Sansa Ta impreuna cu Asociatia Studenteasca Amicus deruleaza campania "O sansa calda", pentru persoanele fara adapost din Bucuresti, unde peste 120 de persoane, tinerii si batrani, vor beneficia in februarie 2012, cand temperaturile sunt prea scazute, de sandvisuri si ceaiuri calde. Se va merge in zonele Gara de Nord, Basarab si alte locuri din Bucuresti unde se adapostesc acestia.

Dorim sa cumparam paine, cascaval, ceai instant, dulciuri, zahar, si apelul dvs. ne va ajuta ca multe persoane ale strazi, in zilele acestea, sa beneficieze de o masa calda.
"

Daca se intampla sa va puteti detasa de grija programului zilnic astfel incat sa va aduceti aminte ca puteti ajuta cu putin cativa oameni invizibili, va puteti adresa celor de la Asociatia Sansa ta, pe site-ul lor.

Update, din partea asociatiei: "noi mergem sa impartim ceai si sandvisuri in fiecare seara in Bucuresti, cei care vor sa ne ajute o pot face cu alimente, haine, si bani cu care sa cumparam cele necesare. Ne pot contacta la tel 0744910487 Gabriel Ciubotaru."

Sursa foto: Bridget Coila, CC License
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera