Nunta la romani

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

...se tine cu sarbe. Multe-multe sarbe.

Asa ca fii pregatit. Nu e obligatoriu sa dansezi pe asa ceva, dar da bine.

Daca esti fumator, e bine sa ai la tine cam 3 pachete de tigari.

Mereu tine pasul la bautura cu mirele (in cazul de fata, un tip foarte misto) care, desi "am baut ulei de masline, frate, ca sa nu ma imbat", rade tot timpul. Daca el face fata, inseamna ca si tu vei face fata.

Inmaneaza plicul calm si demn. Daca te jenezi, se jeneaza si ei.

Plecarea se face pe la ora 2, daca e o obligatie la mijloc, dupa tort, daca e de placere, dimineata, daca esti foarte beat si nu intelegi nimic.

Ultimul sfat: nuntile nu sunt chefuri. Sunt support groups pentru tinerii casatoriti. Ajuta-I sa treaca peste asta, te vor tine minte.
5 comentarii

Nunta la romani
dragos
#1 -

ha...

deci ai plecat dimineata? :D

Nunta la romani
fry
#2 -

New comment

de la ultima nunta la care am fost am plecat pe la 5 dimineata si ne-am oprit direct la shaworma din rond de la Cosbuc (ca era in zona), echipati corespunzator si cu floarea regulamentara (trandafir rosu) in piept. in afara de coada de 15 minute a trebuit sa suportam si mishtoul sefei de tura (un fel de moby dick cu dintii stricati), a carei replica favorita a fost "Ce, domne, nu v-a dat aia de mancare la nunta? Heehehee...". deci sfatul meu este sa mancati bine la nunta, chiar daca vi se pare aiurea sa balotati sarmale si mixgrill dupa miezul noptii. :)

Nunta la romani
flavia
#3 -

big lol

pe Moby de la Shaormeria din Cosbuc o stiu si eu:))
(totusi, shaorma e excelenta)

Nunta la romani
Petru
#4 -

New comment


am plecat dupa tort, spre dimineatza :D

bai, eu am mare incredere in shaworma facuta de grasi. niciodata nu cumpar shaworma facuta de slabi. din cand in cand cumpar shaworma facuta de oameni nu chiar fit :D

Nunta la romani
fry
#5 -

New comment

din pacate nici macar shaworma nu e ce trebuie la Cosbuc... cea de pui ia un 6 cu indulgenta, dar cea de vita (cu carnea cruda) vine la re-re-uri fara discutii. in schimb au cartofi prajiti decenti :) (pe astia n-au cum sa-i zbalieze, probabil)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera