Nou in Bucuresti - Starbucks

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Dupa ce timp de un an am primit relatari contradictorii ("vine", "nu vine", "romanul nu-si permite" etc) acum putem sa mergem sa bem o cafea Starbucks aici in Bucuresti.  Totul s-a intamplat neasteptat de repede daca stam sa ne gandim.

Naturelement, Metropotam a mers sa cerceteze noua enterpriza. Starbucks este un fel de Godfather al industriei cafenelelor. In plus, Starbucks este o corporatie recunoscuta la nivel mondial pentru felul in care are grija de angajatii sai. A fost prima companie a acordat asigurari medicale angajatilor sai part-time.

starbucks

starbucks

In Romania a debutat cu o singura cafenea in Plaza Romania, pozitionata chiar la intrarea in mall, pe stanga. Cateva masute si fotolii confortabile completeaza zona de sitting. De la tejghea putem sa comandam o cafea, produse de patiserie, prajituri, salate, sandvisuri. Preturile sunt peste medie dar nu la nivelul celor din strainatate. O cafea in general costa intre 8 si 15 lei. O salata Caesar's 15 lei si o prajitura 5 lei.

In Starbucks nu veti cere niciodata o cafea mica sau medie. Ei sunt prea intelectuali pentru asa ceva. In Starbucks se cere o cafea tall, grande sau venti. Daca ti se pare stupid, stai linistit. Nu esti singurul.

starbucks

starbucks

Decorul este relaxant, cu niste lustre interesante. Muzica este un mix de latino popular si oldies. Ar fi un locusor bun de chill out daca baristas nu ar fi nevoiti sa tipe unul la altul comenzile.

Deocamdata Starbucks nu este mai mult decat o cafenea de mall, in schimb preturile sunt destul de convenabile pentru a asigura sucesul afacerii. Odata cu succesul vor veni si locatiile mai bune iar nebunia Starbucks va intra si-n romani. Asta daca mai are loc. :)2 comentarii

Nou in Bucuresti - Starbucks
Teadora
#1 -

?

se fumeaza? :)

Nou in Bucuresti - Starbucks
Diana
#2 -

Trebuia sa mentionez

Nu, nu se fumeaza. De fapt ni se sugereaza diplomat:
"Pentru a pastra calitatea cafelei va rugam sa nu fumati"

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera