Nou in Bucuresti - PAT

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
1

Hai in pat, draga. Stai asa ca nu-ti fac vreo propunere indecenta. Doar o sugestie inocenta. In Bucuresti s-a deschis un nou club/lounge pentru cei fara somn, numit (printr-o ciudatenie a sortii) PAT. Este situat pe Calea Victoriei la nr 163.

Clubul isi respecta numele, din moment ce este deschis numai dupa 19 seara. Din cate am vazut, imaginea este una de club exclusivist/trendy/scumpisor, dar macar are o teresa intersanta. CRBL organizeaza petreceri hip-hop aici si am auzit chiar ca ar fi frecventat de multe vedete. Pai au si ele nevoie de un coolcus, nu?10 comentarii

Nou in Bucuresti - PAT
otrava
#1 -

in pat cu dusmanul

pat asat cred ca e betonat. bamboo 2. direct

Nou in Bucuresti - PAT
Maria
#2 -

Plus ca...

..miercurea e seara de karaoke, joia seara latino iar vineri si sambata disco si r&b. Rezervari pentru sambata se fac cel tarziu miercuri, iar o sticla de Absolut e 3 mil. :)

Nou in Bucuresti - PAT
Teadora
#3 -

intrebare

au deschis terasa?

Nou in Bucuresti - PAT
Ioana
#4 -

Comentariu nou

Scrie pe siteul lor ca au si suhi bar. Stie cineva cam care sunt preturile?

Nou in Bucuresti - PAT
neuronu
#5 -

stand-up comedy

joia au stand-up comedy cu trupa ShowTime

Nou in Bucuresti - PAT
Alina
#6 -

cum pot sa fac o rezervare?

Nou in Bucuresti - PAT
weis
#7 -

patu`....

rupe capu`....

Nou in Bucuresti - PAT
Val
#8 -

sushi

Ioana: Nu stiu cat costa in PAT sushi-ul dar in general la noi e destul de scump. Oricum daca vrei sa mananci sushi iti propun sa te duci, sau sa comanzi, de la Sushi to Go din Piata Dorobantiilor fix langa Centro.

link: http://www.sushitogo.ro/

Nou in Bucuresti - PAT
the CUSTOMER
#9 -

probleme de etica

Personalul are o MARE problema de atitudine. Nu exista respect pentru client. Este genul de local care arata bine la exterior, au un site trendy, dar ATAT. "Fashionable, sofisticat si fastuos" spun ei, dar dupa ce ai intrat acolo... "jecmanit, cheap, overarted" . Plus ca e destul de inghesuit ca spatiu, cumva sufocant.

Nou in Bucuresti - PAT
miki
#10 -

pentru patronii clubului

...un pic mai multa grija la imagine! Din comentariile citite de mine pana acum m-am convins ca nu prea am ce cauta acolo. Astept mai multe comentarii care sa-mi schimbe parerea dar se pare ca sunt slabe sansele. Pretul platit la intrare mi se pare cel putin nesimtit mai ales ca nu are nimic inclus, iar angajatii care isi permit sa rada in spatele clientilor cand nu le merge "japca" sunt tipici pentru tara in care traim. Schimbati mentalitatea si poate calcam si noi pe-acolo. Atitudinea de genul "nu am nevoie sa-mi fi tu client" indeparteaza usor, usor pe toata lumea (..vezi exemplul altor cluburi care au aparut peste noapte si s-au inchis la fel de repede). Atitudinea potrivita: CLIENTUL NOSTRU, STAPANUL NOSTRU !!!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera