Norocul pietonului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cele mai grave accidente din  Bucuresti in 2005 s-au produs pe Mihai Bravu si Iuliu Maniu. Cauzele principale sunt traversarile neregulamentare si, culmea, ignorarea semaforului si a trecerii de pietoni de catre soferi....

Cu alte cuvinte, o masina te poate ucide daca:

1. traversezi prin locuri nepermise si nesemnalizate;

2. traversezi pe trecerea de pietoni;

3. traversezi pe trecerea de pietoni inclusiv la culoarea verde a semaforului (rosu pt masini).

Concluzia: Don't walk... Fly!:)

Si ca o completare, sub ochii mei s-a intamplat o scena care mi-a inghetat sangele in vine. Cand semaforul pentru pietoni s-a facut verde, pe Calea Dorobanti, o tanara a pasit pe 'zebra' in timp ce un Tico gonea cu 80 la ora spre intersectie. Nici macar n-a franat. Din fericire tanara a avut zile, insa nu e nevoie sa vezi mult sange si membre imprastiate ca sa intelegi ca in Bucuresti trecerile de pietoni, cu tot cu semafoare, nu mai sunt de multa vreme safe pentru nimeni.
1 comentariu

Norocul pietonului
Iulian
#1 -

Se poate si mai rau.

In Bucuresti e viata pentru pietoni. Crede-ma. Pietonul de Bucuresti e rege. Daca nu ma crezi, viziteaza Pitestiul. Si urmareste ce se intampla pe trecerile de pietoni. E cool as spune :). Oameni alergand pe zebra si asta dupa ce stau timorati pe margine 2-3 minute, nimeni nu ii lasa sa treaca, isi fac curaj si apoi, exact ca in fazele acelea de pe Discovery cu broscutele, se arunca pe trecere. Si scapa cine poate.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera