Nici macar un pahar de vin?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Nu stim cum sa va dam vestea asta. Poate o stiti, dar totusi.... E trist. Deprimant chiar pentru unii. Sanatos daca e sa gandim corect. Desi... Cum as putea sa formulez? O sa iau multe injuraturi pe treaba asta, nu? Am luat cateva pana acuma de la cei doi-trei prieteni carora le-am comunicat vestea. Repet, face bine la sanatate sau la francofonie... Desi... cine zicea ca un pahar de vin pe zi ajuta la sanatate? Sa revenim. Mai bine va arat dovada clara, gasita pe usa la Whispers.

nu bem alcool de sommet

Daca vi se pare ca n-ati vazut bine da, "In perioada desfasurarii Sommet-ului Francofoniei, este interzisa comercializarea bauturilor alcoolice, conform dipozitiei sectorului 5".

Dipozitie sau nu, n-avem bere zilele astea. Nici macar vin frantuzesc. Francezii ar fi dezamagiti sa afle. Mai ales ca ei nu sunt prea convinsi ca alcoolul e periculos, ci doar simpatic si vesel.

Nu numai carciumile sunt in acest regim de austeritate, ci si magazinele. Am incercat sa cumparam o sticla de vin de la chioscurile din zona (Domnita Anastasia, Brezoianu, Eforie) si ne-am lovit de privirile crude ale vanzatoarelor.

Aflaseram noi stirea saptamana trecuta, dar ne-am facut ca n-am vazut, n-am auzit, nu exista... Deci, daca sunteti in sectorul 1 sau pe undeva prin apropierea traseelor oficiale, beti sanatos. Un pahar cu suc de rosii.

Noi am sunat preventiv la cateva dintre cluburile din Centrul vechi care au spus si ele, ca si noi, ca n-au vazut, n-au auzit, n-au primit dispozitie. Deci exista solutii.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera