Muzica: Day & Age, The Killers

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
The Killers au ajuns la albumul numarul trei, Day & Age (sarind peste micul bestoff, Sawdust). Un album alert, jucaus, o veritabila coloana sonora de musical cu tot sclipiciul de rigoare. Brandon Flowers si ai sai colegi nu s-au dezmintit nici de data aceasta si au facut o piesa de album, care sa iti duca urechile spre un sound al anilor '80.

Numele albumului nu se regaseste si in lista pieselor, "Day & Age" regasindu-se in versurile piesei Neon Toger.

  1. Losing Touch – 4:15
  2. Human – 4:09
  3. Spaceman – 4:44
  4. Joy Ride – 3:33
  5. A Dustland Fairytale – 3:45
  6. This Is Your Life – 3:41
  7. I Can't Stay – 3:06
  8. Neon Tiger – 3:05
  9. The World We Live In – 4:40
  10. Goodnight, Travel Well – 6:51
Incepe cu trompete pe Losing touch, continua cu ritmuri dub pe Joyride si pian pe A dustland fairytale, trece de la balade, la imnuri marete. Ritmurile inspirate din muzica anilor '80 se simt cel mai bine pe Human si Losing touch, intr-un amestec usor bizar, dar placut auzului.In schimb Joyride pare a fi cea mai jucausa piesa, genul care iti ramane infiripat in minte si la care sari in sus cand esti in club. In continuare lucrurile curg usor, piesele se succed fara mari hopuri pana la A dustland fairytale, cantecul care separa albumul in doua si care lasa jocurile si fanteziile deoparte, intrand intr-o zona mai intunecata, bizara si melodramatica. Desi albumul are cateva piese tari de care sa se tina, melodii usurele precum The world that we live in, cu influentele lui pop, dau peste cap toata straduinta trupei.

Day & Age este un album dragut, suficient de melodios incat sa nu rusineze numele The Killers, dar insuficient de bun incat sa ne faca sa uitam ca am avut parte de Hot fuss, nu cu mult timp in urma.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera