Muzeul Antipa are site nou

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nu o data am facut critica site-ului Muzeului Antipa, care, chiar si dupa reusita reconditionare si schimbare a imaginii, ramasese cu o pagina web despre care ne aducem aminte ca am spus odata ca se afla in epoca de piatra a web design-ului. Si zau daca greseam.

Ne bucuram sa va anuntam astazi ca site-ul muzeului Antipa s-a relansat, intr-o forma frumoasa, curata si mult mai prietenoasa, in care poti gasi rapid informatia si pe care iti face placere sa il deschizi.

E un fel de cadou pe care si l-a facut muzeul in acest an, cand implineste 104 ani de la inaugurarea muzeului in actualul sediu; cladire care este, de altfel, si elementul principal al noului design:

site antipa

Plin de fotografii, noul site Antipa iti ofera ocazia sa faci un tur virtual al muzeului, printre diorame, sa vezi o pagina clara cu programul si tarifele (nu uitati nici de pachetul de familie facut in colaborare cu The Light Cinema), sa afli detalii despre expozitiile temporare si despre programele interactive pe care le organizeaza frecvent in ultima vreme.

Poti afla, de asemenea, cine a fost Grigore Antipa si cate ceva despre istoricul muzeului.

Stiai, spre exemplu, ca primul muzeu de stiinte ale naturii de la Bucuresti a luat fiinta in 1834? Sau ca sediul actual din Piata Victoriei a fost proiectat si construit prin stradania Dr. Antipa, director in perioada 1893 - 1944?

Sau ca biblioteca muzeului cuprinde peste 32.000 de volume si peste 22.000 de periodice? (Pe asta nici noi n-o stiam, recunoastem).

Tu ai fost la Muzeul Antipa de cand s-a redeschis?

site antipa

4 comentarii

Muzeul Antipa are site nou
marius
#1 -

Comentariu nou

Mda, un pas înainte deși nu prea îmi place fontul care este utilizat la link-uri, layout-ul pare un site facut in wordpress, ca sa nu mai zic ca este doar in limba romana si are sigla Leo Burnett deși e muzeu de stat, e ca si cum UTI sau Siveco si-ar pune sigla pe site-urile Administratiei Publice.

Sper ca dinozaurii care iau decizii la Antipa ca introducă o taxa normala pentru fotografiat, decizia de a interzice fotografiile într-un muzeu de Științe e strigător la cer, poți fotografia la Vatican, Louvre, Versailles etc. care sunt cu mult peste orice muzeu românesc însa noi suntem mai cu moț și interzicem fotografiatul sau punem taxe de 1000 ron/ora, asa poate strang bani sa renoveze și ultimul etaj, sa schimbe gresia veche de pe vremea lui Ceașcă..

Muzeul Antipa are site nou
potential vizitator
#2 -

Site-ul nu functioneaza

n-as vrea sa intru in amanunte, dar se pare ca web-site-ul a fost lasat de izbeliste. oricat am incercat sa-l accesez nu am avut noroc, doar de un Error pagina nu raspunde. Sa speram ca, desi ne laudam cu cel mai tare intrernet din sud estul "Eropei", IT-isti muzeului ii va da de Casp, ca pana acum vad ca i-a dat in cap.

Muzeul Antipa are site nou
galvin
#3 -

Asta
Pe asta nici noi n-o stiam, recunoastem, cookie clicker online.
Muzeul Antipa are site nou
liamdavis1
#4 -

Youngest Movie Stars
If I had a chance to meet The Youngest Movie Stars, I’d like to chat with Darby Camp. She is a superb dramatic actress and has a talent for showing emotions.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera