Munca este ghiul de aur

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Bun venit in Romania, tara tuturor posibilitatilor. Manelistul nu mai este un stereotip al subculturii, ci un membru al comunitatii mediatice. Daca ne uitam peste acest job ad, putem constata ca oportunitatile sar de unde nu te astepti.  

Anuntul este de-a dreptul ascetic, dupa principiul "aceste cuvinte ne doare", saracut in detalii cu privire la cerinte sau responsabilitati. La urma urmei, manelistul este un om de actiune. Nu are timp de pierdut cu texte fara substanta. Singura cerinta pentru locul de munca este sa ai cunostinte in lumea manelistilor, dar nu precizeaza daca sa fie prieteni sau dusmani. Abilitatea de a scrie corect si inteligibil ar fi in cazul acesta un added bonus, nu o cerinta propriu-zisa.

Beneficii, ceva? Sa mai indulcim oferta, doara. Limuzina de servici, mobil cu 10.000 de functii pe care nu apuci sa le folosesti niciodata si secretara care sa dea din buric si sa tasteze in acelasi timp. :)

Asteptam cu interes maneaua jurnalistului... "Oooh, revista mea... opriti tiparele... si umpleti paharele... si ma doare sufletul... ca nu-mi iese editorialul"

Etcetera, etcetera, etcetera.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera