Multora le place jazz-ul...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Va oferim solutia ideala pentru stres: o terapie mixta de jazz si poezie. Testati reteta diseara,  in "Dialoguri si fantezii in jazz" , in premiera la Bucuresti. Gazda primitoare: Sala "Mihail Jora" a SRR, ora 19:00.   
Mr jazz of RomaniaCaramitru

Responsabili de show:  Ion Caramitru si Johnny Raducanu. Doi artisti, aceeasi scena si o poveste despre cuvant si sunet, jazz si poezie fiecare cu ritm, culoare si personalitate proprie.

"Mr. Jazz of Romania" pune pe clapele pianului sau  fragmente din opera lui Nichita Stanescu, Tudor Arghezi, Dan Verona, Miron Radu Paraschivescu, Lucian Avramescu rostite de actorul, regizorul si scenaristul Ion Caramitru. 

Un argument in plus, de la artist:  "...Am decis impreuna cu Johnny sa refacem un traseu oarecum parasit. Asa se face ca am produs un show... nou, care este si muzical, si poetic, ba mai si cantam impreuna, lucru pe care nu l-am mai facut din vremea spectacolelor comune de la Bulandra... Mai mult decat atat – acest spectacol este o bucurie, o permanenta "panda" artistica intre noi, pentru ca si improvizam. Eu cred in improvizatie, inclusiv in teatru, sunt un nelinistit al scenei si-mi place sa ma las dus de intuitie".Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera