Mozart rocks!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Va mai amintiti concertul Therion Goes Classic? A fost o experienta interesanta si o adevarata mandrie sa avem la Bucuresti un asemenea eveniment. Cine ar crede ca un om ar avea curajul sa incerce un asemenea experiment in tara noastra, cu artistii nostri? Se pare totusi ca acest om exista si se numeste Constantin Teodorescu. Acest domn a adunat cativa artisti rock talentati si impreuna cu Orchestra Nationara Radio a organizat sambata seara concetul Mozart Rocks!

mozart rocks

Noi am aflat vestea cu o zi inainte de pe un forum al chitaristilor din Romania. Pana sa intram in Sala Radio, unde a avut loc evenimentul, am fost intampinati la intrare de cei din organizare, cu invitatii cu loc si niste brosuri de o calitate aproape suspecta. In 5 minute sala era aproape plina. Nu cred ca am putea gasi o medie de varsta, singurul lucru de remarcat era acea "cumintenia" confortabila din sala.

mozart rocks

Spectacolul a inceput dupa cateva cuvinte din partea domnului Teodorescu care a incheiat urandu-ne: “Let’s Rock!”. Pe scena au urcat pe rand, alaturi de Orchestra Nationala Radio, artisti mai mult sau mai putin cunoscuti publicului: Remus Carteleanu, cunoscut din Laura Stoica Band, Horea Crisovan, chitaristul trupelor Blazzaj si Bio, Cezar Popescu si Adrian Ciuplea de la Vita de Vie, Sorin Voinea, Andrei Ilie, Dan Ionescu, Calin Grigoriu si Alexandru Cotoi.

mozart rocks

Last but not least, trebuie sa il prezentam si pe dirijorul Tiberiu Soare dupa care organizatorul spunea ca a alergat de cativa ani pentru a-l aduce pe acest post.

mozart rocks

S-a cantat Mozart, Jeff Beck, Bach, Sartori, Strauss, Bizet, Hendrix, Brian May, Tchaikovsky, Yngwe Malmsteen, Bethoveen, Steve Vai, Shostakovich, Lucio Dalla, Brahms si chiar Pink Floyd.

mozart rocks

Apogeul s-a atins atunci cand au urcat pe scena toti artistii pentru a aduce impreuna un omagiu lui Richard Wright, prin piesa Comfortably Numb. Dupa un concert de doua ore, un sunet de cristal, un spectacol de lumini magic, organizatorul evenimentului a multumit participantilor si spectatorilor, iar ultimele cuvinte adresate au incalzit si mai mult sufletul publicului: “Ne vedem data viitoare la Beethoven Rocks, speram la Sala Palatului”.

mozart rocks

Autor (foto&text): Andrei Spiridon
5 comentarii vrei sa comentezi?

Mozart rocks!
George
#1 -

Nu e primul ... si e bine ca vor mai fi si altele

Aceasta nu este prima experienta a lui Teo in organizarea de astfel de concerte. Au mai fost, in anii trecuti, 3 concerte ... dar la Braila (Mozart, Bethoven si Bizet ... Rocks ... desigur :) ). Acesta a fost primul in Bucuresti.

La mai multe :)

Mozart rocks!
Delia
#2 -

Bravooooooo

In numele unui grup de prieteni, colegi, rude si pusti... de ai mei bineinteles, va spun: concertul a fost o surprizaaaaa... extraordinaraaaaa. Totul la superlativ. Felicitari tuturor!!!!!! Mai ales ca au avut si concurenta - meciul si concertul lui Toto Cutugno.

P.S. Un concert in aer liber de 1 Decembrie?
Deli

Mozart rocks!
liliana
#3 -

unde e?

am vazut primul concert la Braila .cu 3 chitaristi.anul acesta am observat mai multi dar mai putin cu unul.Marius Rosiu.de ce nu l-am vazut si acum?mi-a placut interpretarea lui la Braila.

Mozart rocks!
CristinaR
#4 -

Comentariu nou

Ah, ce bine suna! Cred ca mi-ar fi placut si mie... Sa speram ca viitoarele concerte o sa fie mai bine popularizate si o sa aflam cu mai mult timp inainte de ele. :/

Mozart rocks!
cata
#5 -

mozart rocks craiova

1.organizare de rahat la sala polivalenta din craiova
2. organizatorii , salariarii filarmonicii, cei care au organizat acest de rahat concert niste ageamii si nesimtiti
3. pe alocuri muzica de local ieftin - marca Seling
4. Helciug , marele rocker, mai degrabă canta un măgar decât el
5. OCOLITI ACEST SPECTACOL

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera