Mozart Fest - pentru tineri?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La inceput am avut dubii daca sa scriu ori nu despre MozartFest. Este oare de interes pentru tineri? Se pare ca de aceleasi ganduri au fost bantuiti si organizatorii evenimentului care nu au prea ghicit numarul celor interesati si au dotat cu mult prea putine scaune asezamantul ad-hoc din Piata George Enescu.

Pentru cei care nu s-au prins deja, MozartFest are loc langa Ateneu si ca sa nu existe confuzii si reclamatii, va asigur ca pe scena se vor canta in fiecare seara pana pe 16 iulie de la ora 20.00 piese a la Mozart cu orchestra, cor si tot tacamul; deci nu mixeaza nimeni (aviz amatorilor).

De asemenea, daca aveti in jurul a 20 de ani cu o marja de eroare de plus/minus 10 ani si de obicei purtati pantaloni cu masuri intre XXL si XXXL nu va obositi sa imprumutati costumul tatalui ori sa furati pantofii cu toc din garderoba celei mai bune prietene pentru ca, din cate am vazut, tinuta nu este obligatorie.

Acum poate va fi nevoie sa va faceti ca nu observati privirea piezisa a doamnei cu coc si palarie din randul intai, dar nu stiu de ce am un feeling ca nu va fi prea greu. Totusi, daca va duceti insotiti de prieteni cu un ascutit spirit critic va sfatuiesc sa nu faceti ca mine si sa nu alegeti un loc in primele randuri unde cred ca este oarecum rezervat pentru cunoscatori (si destui snobi) care nu vor ezita sa va arunce acel look in cazul in care mai cascati cu admiratie in relache.

Evenimentul merita vizitat si pentru ideea de diversitate: printre mai popularele si mult asteptatele concerteinternationale Deftones, Lacrimosa, Placebo, Sasha&Digweed, 50 Cent, Shakira, Fat Boy Slim, Billy Idol, merge si un concert moca (sau mai multe) semnat(e) Mozart. Asa pentru placerea de a face comparatie; o excentricitate. Oricum enumerarea de mai sus ma duce cu gandul la un reportaj de anvergura pornind de la intrebarea, relevanta zic, ce  s-a intamplat in Romania? De ce isi dau toate starurile intalnire in Romania? Cercetam.....

Va sa zica it's a date! Pentru fun, pentru reculegere, pentru  a rade de cei mai intepati, pentru ceva nou si vechi...only do not get blue. Si Mozart, la urma urmei, este chiar misto!
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera