Modernism.ro - un tabloid de arta si stil

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Modernism.ro se preocupa de viata artistica, de realizarile artisilor romani si de promovarea acestora, autonumindu-se tabloid de arta si stil. Intemeietorii site-ului sunt Cosmin Nasui, critic de arta si artist vizual, Cristi Farcas, de asemenea artist vizual preocupat de noile media video si online si Lucian Muntean, fotograf de presa. Cei trei au pus la cale un proiect menit sa incurajeze aceasta miscare culturala prin interviuri cu diferiti artisti din lumea artelor vizuale si reportaje care ofera insight-uri dintr-o zona exclusivista, prea putin cunoscuta publicului roman. 

mircea suciu
Man Carrying His Soul, Mircea Suciu-Slag Gallery

Gasim online articole care te ajuta sa intelegi mai bine arta moderna, pictura, fotografia, dar si operele unor hair-stylists precum Codruta Farcas sau fashion designeri precum Cristian Samfira. Categoriile site-ului includ stiri din arta romaneasca contemporana, artisul lunii unde se intampla topuri pe diferite teme, punctul critic in mare parte dominat de ochiul critic al lui Cosmin Nasui, iar in Conversatii avem sansa sa cunoastem tineri artisti aflati deja in ascensiune.  

Home made art este exact ce sugereaza si numele, arta facuta in casa, poate chiar la cuptorul cu microunde daca esti un artist sticlar. Intra aici sa vezi cum iti poti crea propriile pandantive si alte accesorii pe care, de obicei, le cumperi de la targuri de home-made.

Prin intermediul modernism.ro ti se ofera cateva secrete din lumea artistica romaneasca prin "modernism channel", dar si o usa pe care sa intri in camerele artistilor nostri care au dezvoltat diverse proiecte apreciate peste granite, de la Paris pana la New York, printre care-i gasim pe: Mircea Suciu cu Slag Gallery si Laika, Vlad Petri, Nemtoi Gallery , Cosniceru, Zoltan Bela si lista poate continua.

Lansat destul de recent, "tabloidul" modernism.ro promite sa stranga sub aceeasi umbrela virtuala artisti vizuali de marca ai Romaniei, sustinand diferite proiecte si galerii de arta moderna.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera