Misterul cocktailului galactic

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vinerea trecuta, in asteptarea evenimentului, am lansat un concurs unde va intrebam cam ce va inspira voua notiunea de cocktail galactic. Pentru imaginea oferita, premiul il castiga The shine, pe care il/o invitam in galaxia metropotamica la un pahar de lapte de cometa si alte vorbe.

De la ce a pornit totul? De la intalnirea fanclublui Star Wars Romania, joia trecuta. Daca cineva era treaz vineri dimineata pe la ora 7, e posibil sa fi prins la Stirile Pro Tv cateva cuvinte despre acest eveniment de o mare rezonanta. :)

Cocktail Galactic

Petrecerile organizate de fanclubul Star Wars se numesc cocktailuri galactice. Cel de pe 25 mai s-a organizat pentru a sarbatori ziua Star Wars, in care se implinesc 30 de ani de la lansarea primului film Star Wars, O noua speranta in 1977. La eveniment nu au participat foarte multi oameni, dar asta nu inseamna ca nu am prins cateva... specimene de fani interesante.

Cocktail Galactic

Cheminee Cafe a fost locul de intalnire, iar printre activitatile programate s-a aflat vizionarea unui filmulet in care au fost trecute in revista implinirile fanclubului (un trailer de fanfilm si mai multe aparitii pe la televiziuni).

Cocktail Galactic

Daca mai aud odata melodia din trailerul de la "LOTR - The two towers" cred ca voi avea o criza de nervi. Pentru ca aceasta melodie a fost repetate de nenumarate ori in videoclipurile aratate. Trailerul insa, a fost excelent. Mai ales cand ai o fata de 1,75 sa o joace pe printesa Leia, care ar trebui sa fie cu 20 de cm mai mica.

Cocktail Galactic
Ce culoare. Ce bujori in obrajori. Arati bine, Darth Maul. Pentru cineva care a fost taiat in jumatate.

Dupa ce au plecat cameramanii si jurnalistii, Consiliul Jedi s-a incuiat in camaruta incinsa pentru a discuta lucruri importante pentru club. Nu am inteles cum vine lucrul acesta, din moment ce ne intalniseram pentru a sarbatori Star Wars, nu pentru a discuta afaceri.

Cocktail Galactic

Sunt doar un fan nefericit. Eu nu sunt un cavaler jedi. Poate cand ma fac mare. Sau cand pic in cap. Ce o veni mai repede.1 comentariu

Misterul cocktailului galactic
Tzapu
#1 -

Comentariu nou

Eu unul am fost acolo, si fac parte din fan clubul SW.ro, care dealungul anilor mi-a oferit unele dintre cele mai placute momente din viata mea! Cu totii simtim nevoia de a iesi din banal, noi cei din cswr (club star wars romania) ne manifestam in spiritul Star Wars!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera