Metropotamii in team building varianta Bansko

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Un metropotam, doi metropotami, toti metropotamii... cu avant si entuziasm ne-am urcat bagajele, placile si schiurile in masini si am plecat in coloana oficiala catre Bansko, Bulgaria.

Aveam asa o pofta de socializare si distractie incat am plecat intr-un adevarat team (drink) building intr-o statiune bulgareasca unde ne-am simtit ca acasa (nu prea am auzit discutii in bulgarski, dar ne auzeam dulcele grai romanesc la fiecare pas).


Viano-ul deschizator de drumuri

Ce fac niste metropotami cand sunt scapati in libertate si cand au o invitatie deschisa la distractie si discutii? Ehe... what happens in Bansko, stays in Bansko.

Putem insa sa te lasam sa tragi cu urechea la niste perle de team building si sa-ti spunem niste povete pe care le-am invatat in ECHIPA (cum altfel, doar vorbim de team building).

Am descoperit ca bulgarii au super drumuri fata de gropitele soselelor noastre (adevarat nu peste tot, ca si ei au drumurile lor proaste). Am spulberat mitul bulgarilor neprietenosi de pe marginea drumului si inarmati pana-n dinti. Cum? Sa zicem ca ne-am ratacit la un moment dat si am tras pe dreapta pentru o reorganziare de calatorie. Aici au aparut niste bulgari simpatici care, culmea, stiau si engleza si ne-au oferit ajutorul lor.

Noi am fost oarecum reticenti si tulburati de prezenta lor acolo, ne asteptam sa scoata un kalasnikov si sa omoare specia pe cale de disparitie, rasa metropotamiceasca. Din fericire, am trecut rapid peste acest moment de panica, am gasit si firimiturile lasate de GPS si am ajuns la destinatie.


Un animal urban tweetareste oriunde ar fi

Metropotamii au fost rasfatati la un hotel de lux, unde fiecare camera avea specificul ei. Apreciem afectiunea bulgarilor pentru elementele erotice regasite in statuetele din camera VIP (camera de nebunii dotata cu pat rotund si jacuzzi) si in statueta cu delfini (laitmotiv al acestei excursii); era o scena oarecum porno sau o simpla forma de manifestare a afectiunii mama-fiu/fiica- aceasta a fost o discutie contradictorie fara finalizare. 

Ce-am facut in Bansko? Am facut doua tabere: tabara oamenilor care se puteau trezi devreme sa mearga pe partie si tabara plimbaretilor (preferam sa spunem asta decat sa recunoastem ca suntem anti-talente la sporturile de iarna) care ramaneau la hotel si depuneau efort doar atunci cand plecau in cautarea unui pub.

Seara ne reuneam pentru o cacao* fierbinte si niste preparate bulgaresti (*a se intelege cu totul si cu totul altceva din cuvantul cacao. Serios, chiar nu a baut nimeni cacao).

walk in bansko
Sunt in control. Ba nu, esti in Bansko.

Noptile treceau repede cu ajutorul munitiei din depozitul licorilor care ne dezlega limbile si ne dezmortea corpurile obosite de la snowboarding si ski sau pub crawling. Am stat la "povesti", am facut noi "povesti" si am ras, vai dar ce-am mai ras.

Am avut parte si de lautari la masa cu un catch phrase care va ramane in istoria metropotamului: "Beatles, Elton John, Eric Clapton, Frank Sinatra, Rumanski music for the beautiful girls? You're gonna cry after this one"- nu a plans nimeni. Tot din domeniul muzical tinem sa nu apreciem maneaua din restaurantul hotelului.


You surely did it your way

Metropotamii au redescoperit placerile simple ale vietii, una dintre ele fiind o bulgareala ca la carte cu elemente de "de-a v-ati ascundelea". Si aici am lucrat tot in echipe desi uneori unii isi tradau grupul in cautarea unei masini cu mai multa zapada.
O alta placere dezgropata a fost muzica romaneasca a anilor '90 cu Genius, N&D. M&B, Gaz pe Foc si altii pe care am savurat-o in camera cu blanuri si cu pat rotund.

Cu o capacitate de invatare sporita, am invatat repede limba vecinilor nostri- a se vedea tequilanski; adaugai "anski" la finalul cuvintelor noastre si gata, puteai vorbi linistit pe bulgareste.

Concluzia acestui team building este urmatoarea: poti sa faci ce vrei atat timp cat esti cu prieteni si nu cu niste golani. Asa ca, fa-ti o lista de oameni alaturi de care te poti manifesta cum vrei, nominalizeaza persoanele de incredere si o sa fii pe maini bune.

Metodele prin care s-a ajuns la acest sfat intelept nu pot fi povestite, are si Metropotamul un statut de pastrat.

Metropotamii au dovedit ca sunt puternici si rezistenti la cazaturi de toate tipurile, ca pot fi fresh dupa nopti lungi de "povesti" si ca o pot lua de la capat de dimineata; asta pentru ca, nu uita, au fost printre prieteni si nu printre golani.

P.S. La multi ani BBB!2 comentarii

Metropotamii in team building varianta Bansko
dragos
#1 -

criptic...

....mult prea criptic :D da' bun!

Metropotamii in team building varianta Bansko
Ela
#2 -

si sa nu uitam de...

...I like cold beer and warm women
I wish my girflriend was like you - criptic
si Life is a bitch, but sometimes is a good bitch, de la prietenii chelneri bulgari...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera