Metropotam-ul si Paintball-ul

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Dupa cum ati vazut Metropotam s-a decis in urma cu o saptamana sa adopte o atitudine de luptator urban, a scos marker-ul (pusca) de la naftalina, si-a umplut rezervorul cu bilute de vopsea si a iesit la razboi. "Di dei" a fost sambata, ora fatidica 12.00, locatia Playground. A fost cald, a fost soare, a fost o zi numai buna de alergat... prin transee.

paintball

Echipele s-au adunat din timp ca sa discute posibilele strategii si sa isi studieze adversarii. Atmosfera era tensionata deoarece Scorpionii Rosi deja se uitau urat la Voodoo People. Noi socializam cu cei de la Oricum si discutam despre evenimentele ce urmeaza sa ne ocupe agenda.

paintball2

Instructajul a durat cam jumatate de ora cu tot cu prezentarea regulilor (asa am aflat ca "mortii" nu au voie sa vorbeasca, arbitrii nu sunt pe post de tinte si ca trebuie sa ne abtinem de la "a vana" avioane printre altele), a echipamentului (by the way: niciodata, jamais si never sa nu va scoateti casca de pe cap cand sunteti pe teren, riscati sa pierdeti din cauza unei greseli stupide) si a concursului.

instructiuni

echipamnet paintball

Turneul Metropotam a avut urmatoarea desfasurare: cate trei reprize eliminatorii, la sfarsitul carora ramaneau patru echipe care urmau sa isi dispute suprematia in finale. Primele batalii se lasau cu puncte: cate 7 pentru fiecare adversar eliminat, 3 pentru membrii ramasi in picioare, 30 pentru capturarea steagului si 40 pentru aducerea lui in baza. Iar finalele se jucau dupa principiul  2/3.

diana

Metropotam a dat ce a avut mai bun, a alergat, a tintit cat a putut de bine, a mers de-a busilea si a eliminat tot ce i-a stat in cale, dar cum nu puteam sa iesim castigatori la propiul turneu (sa nu fim acuzati de manevre si pile la organizatori :) ) am decis sa ii lasam pe cei mai putin pregatiti in finala.
paintball3

Rezultatele nu s-au lasat asteptate. Toata lumea s-a distrat numarand vanatai si comentand intentiile de Max Payne ale unor participanti. Au fost unele discutii mai aprinse despre bilele care si-au atins tinta, dar care nu s-au spart. Dar hei, cum toata lumea venise sa se distreze, aceste mici inconveniente au fost date uitarii.

paintball4

Castigatorii in ordinea numerelor de pe tricou/pozitia in clasament au fost: MD_RULZZ (niste baieti din Moldova care s-au impus drept favoriti inca din primul meci), Scorpionii Rosii si Cerber. Premiile in bile i-au multumit pe toti si se vorbea de urmatorul turneu Metropotam.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera