Metropotam si Veioza Arte prezinta: MetropoTesting de frisca (acum si video!)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Inspirati de zapada de afara, am zis sa facem un testing. Si pentru ca suntem copii cuminti si educati si stim ca nu e frumos sa manaci de pe jos, am gasit alt lucru alb pe care sa-l testam, unul mai dulce si mai util decat zapada: FRISCA.

Nota: video la sfarsitul articolului

Metropotam testeaza frisca

Cu frisca poti face multe lucruri: sa ornezi, sa dai gust, sa piperezi/indulcesti viata sexuala sau sa faci o bataie a la Stan si Bran. Din motive etice si profesionale nu puteam sa testam toate lucrurile care se pot face cu frisca, asa ca ne-am rezumat la urmatoarele probe:

1. Estetic: cat de bine arata frisca in farfurie... si cat o tine asa.
2. Frisca in cafea: cum arata diversele feluri de frisca in cafea si cat timp isi pastreaza forma frumoasa.
3. Gust: ca adevarati profesionisti, cu o lingurita in mana si un pahar de apa in cealalta ne-am pus la incercare papilele gustative.

Acum sa iti prezentam concurentii de la testingul "frisca pe placul lui Metropotam":

  Metropotam testeaza frisca

1. Hulala la tub                    
2. Hulala light la tub       
3. 365 la tub
4. Meggle la tub
5. Laura la tub
6. Dr. Oetker la plic
7. Hulala la cutie
8. Frisca de la cofetarie

Dupa o adevarata proba de forta a metropotamilor in care au dat la mixer in castron, toti concurentii erau pregatiti de testing. Am facut rotocoale de frisca pe o farfurie mare si am hotarat care ne incanta cel mai mult simturile estetice. Castigatorii de la aceasta proba au fost:

Metropotam testeaza frisca Metropotam testeaza frisca
Before                                                                                   After (click pe poze pentru imaginile mai mari)

- frisca Laura, o adevarata surpriza in domeniul estetic, domnisoara cremoasa dadea tare bine-n farfurie. A luat nota 5 din 5.
- 365 s-a apropiat de Laura prin rondelurile dragute, dar a primit doar 4,5.
- Hulala la tub, a naibii de greu de scos din recipient. Atentie, iti poti rani grav degetul incercand sa te bucuri de aceasta frisca.

In apararea celor 2 tipuri de frisca facute in casa/redactie, Dr. Oetker si Hulala la cutie, trebuie sa spunem ca ele ar fi putut lua note mai mari la estetic daca nu ar fi iesit printr-o gaurica data intr-o punga de plastic. Corect sau nu, frisca de la cofetarie a primit si ea nota maxima, dar aici este strict meritul doamnelor cofetare care pusesera si o cireasa in varf.

Si acum, sa trecem la partea noastra preferata: frisca in cafea. Nu am baut toata cafeaua ornata cu frisca pentru ca nu suntem fani ai fibrilatiilor si trepidatiilor. Ne-am rezumat la a admira cescutele de cafea si cu un morman de frisca deasupra. Laura (da, ea inca o data) este castigatoarea acestei probe cu nota 3,5. Ii urmeaza 365, Hulala cutie si Dr. Oetker. Codasa este Hulala light care a fost prea slaba pentru aceasta proba, la propriu si la figurat: o frisca mult prea moale.

 Metropotam testeaza frisca Metropotam testeaza frisca

Si acum, momentul mult asteptat; cu grimase de incantare, uimire sau dezgust, replici precum "mmmm", "yuk" sau "WTF" am trecut si de proba degustarii. Aici Laura ne-a dezamagit, la fel si toate celelalte tipuri de frisca, mai putin cea de la cofetarie. Ne-am amintit, pe rand de gustul de nuca ranceda (frisca Hulala tub), de lapte praf/lapte stricat (frisca 365) sau de un gust sarat, total nepotrivit pentru frisca (Meggle). Surpriza a fost Hulala light care era cea mai dulce dintre toate si aducea de gustul mult cautat de frisca.

Concluzia cremoasa: cand ai pofta de frisca, ia-ti de la cofetarie. Frisca facuta este mai buna decat cea la tub, dar nu uita s-o tii putin la rece ca sa-si pastreze consistenta si sa nu se fleoscaiasca imediat. Topul final arata cam asa:

1. Frisca de la cofetarie.
2. Laura (nu la gust, dar tocmai buna pentru ornat).
3. 365 si Hulala la cutie.


Metropotam testeaza frisca

La sfarsitul testing-ului, am trecut peste toate aluziile porcoase si am avut o ultima proba: frisca pe banana ("decat o banana"), frisca pe capsuna, frisca in sampanie si frisca pe ceva ce nu este o banana. Nu te lasa pacalit de poze, este o iluzie vizuala, acolo nu sunt 4 banane. Una este o capsuna, una este o sticla de sampanie, una este altceva (ceci n'est pas une banane) si doar una este DECAT o banana.
MetrOpotesTing: frisca from veioza arte on Vimeo.

In ultimul rand, dar nu cel din urma, trebuie sa multumim prietenilor nostri de la Veioza Arte, care ne-au asistat video (prin reprezentantul lor Andrei) cu rabdare, tutun si frisca in timpul testingului, apoi au facut filmuletul de mai sus, pentru care le multumim inca o data.
1 comentariu

Metropotam si Veioza Arte prezinta: MetropoTesting de frisca (acum si video!)
CristinaR
#1 -

Care cofetarie?

Foarte important, de la ce cofetarie a fost frisca asta atat de incantatoare? Nu de alta, dar nu toate "friscile" sunt nascute egale, si nu e exclus ca unele cofetarii sa foloseasca fix ororile de la tub. :D

Multumim ca le-ati de(z)gustat voi, ca sa nu ne pacalim si noi. ;)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera