Metropotam si Readers va invita la Orasu'n bucate - targ culinar

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Metropotam si Readers va invita la Orasu'n bucate - targ culinar
Ca ne place mancarea buna si ca suntem gurmanzi nu e o noutate. Ca orasul e plin de surprize la nivel de oferta de gusturi si de preparate, nici asta nu e ceva nou. In schimb, Bucurestiului ii lipseau sarea si piperul de la targurile culinare, evenimente dominate de cele mai multe ori de kitsch si fara o propunere concreta de preparate delicioase.

Satui de vesnicii mici la gratar, Metropotam si Readers Cafe si-au propus sa faca un food fest care sa rupa gura targurilor (culinare). Asadar, va prezentam "Orasu'n Bucate", festival de mancare buna, o adevarata delicatesa pentru papilele gustative ale curiosilor.

Pentru ca orasul inseamna mai mult decat shaorma si covrigi, la targul nostru culinar ne-am propus sa aducem cele mai tari restaurante pe specificuri, de la indian la restaurante eco, de la dulciuri pana la cele mai picante preparate.

Orasu'n Bucate e inca in bucatarie, iar in curand va vom spune tot ce trebuie sa stiti despre acest food fest, ce restaurante vor veni si ce bunatati va asteapta acolo. Acolo unde? In fata la Metropolis Center (Grigore Alexandrescu 89-97, aproape de Stefan cel Mare si Piata Victoriei), in gradina din fata, pe 30 octombrie intr-o duminica in care fie ploaie, fie soare, noi va asteptam cu delicii de tot felul. Asadar, pregatiti-va pentru o calatorie pe la standurile restaurantelor unde va asteapta orasul in bucate. Ne vedem duminica pe 30 octombrie, da? Pana atunci, ochii pe metropotam.ro pentru noutati, surprize si mai multe detalii.

Orasu'n Bucate este un eveniment realizat si cu sprijinul Knorr - Legume in bucate.

1 comentariu

Metropotam si Readers va invita la Orasu'n bucate - targ culinar
semnez.anonim
#1 -

Dar sambata ce avea daca il deschideati?...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera