Metropotam plus Trilulilu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ce se intampla cand un hipopotam intalneste un crocodil? Dar cand un Metropotam se ia de mana cu un Trilulilu? Metropolilu? Crocopotam? Trilupotam? Ne mai gandim la nume. In schimb, ceea ce e sigur e ca Metropotam si Trilulilu s-au hotarat sa-si uneasca fortele in jungla urbana si in jungla online si sa faca multe lucruri frumoase impreuna.

metropolilu

Piaristic vorbind, cele doua companii, Knopad Software, detinatoare a marcii Metropotam si Trilulilu SRL, detinatoare a marcii Trilulilu, au hotarat sa fuzioneze in urma identificarii valorilor comune ale celor doua branduri, a publicului tinta si a perspectivelor de dezvoltare in industria online. Credem ca este un moment important atat pentru cele doua companii, cat si pentru intreaga industrie, dar si pentru public, deoarece Metropotam si Trilulilu vor oferi in continuare continut de calitate, diversificat si adecvat targetului propus.

In cuvinte mai simple insa practic Novac si Biris s-au gandit la sinergii si folosirea de resurse in comun rezultand astfel o strategie pe termen mediu ce include ca o parte din continutul metropotam.ro sa se realizeze in viitorul apropiat in format video si se urmareste ca in curand sa se lanseze Metropotam-Cluj, axat exclusiv pe subiecte importante pentru comunitatea clujeana. Trilulilu va avea in scurt timp continut propriu, video si text, show-uri originale, urmand ca Metropotam si Trilulilu sa lanseze in curand o televiziune online interactiva.

In concluzie, asteptati-va la surprize-surprize ca urmare a acestei fuziuni, pentru ca atunci cand un Metropotam si un Trilulilu se intalnesc, jungla e doar a lor! :)

Update: Dupa cum v-ati dat seama (unii dintre voi) anuntul nostru important a avut data de 1 aprilie. A fost o mica pacaleala, bazata insa pe lucruri pe care ne-ar placea sa le facem: video, metropotam in alte orase. Si, bineinteles, pentru ca ne place Trilulilu si ne-am gandit la jungla. Ce, Metropolilu nu suna bine? :)6 comentarii

Metropotam plus Trilulilu
cipcirip
#1 -

WOW !

Pfuai ! Ce veste ! Sergiu imi zicea el ceva zilele trecute dar nu l-am crezut ! Felicitari si la citi mai multi metrotrilulisti !!

Metropotam plus Trilulilu
flv
#2 -

Comentariu nou

2Xwow:)

Metropotam plus Trilulilu
Ariel Constantinof
#3 -

1 aprilie

1 aprilie... ? or fo' real? :D

Metropotam plus Trilulilu
Patrick Bateman
#4 -

Comentariu nou

@ Ariel: young but smart :)

Metropotam plus Trilulilu
Cos
#5 -

oh la la

Un bon Poisson d'Avril, mon amis...

sper sa nu fie pe bune, mon amis.

Cheers,

Metropotam plus Trilulilu
Meetik_U
#6 -

DOVADA

http://www.citynews.ro/Trilulilu-se-joaca-de-1-aprilie+20+6452

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera