Nou in oras: Metropotam, consilierul lui Sorin Oprescu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Metropotam anunta: oricat de mult ne-am fi dorit ca cele de mai jos sa fie adevarate, parteneriatul metropotam-Oprescu a fost o gluma inofensiva de 1 Aprilie. Daca domnul primar doreste totusi ajutor din partea noastra, stie unde sa ne gaseasca.

Stim ca esti nemultumit de orasul in care traiesti si ca ai vrea sa faci mii de schimbari. Pentru ca si noi gandim la fel ca tine, am insistam sa-l cunoastem pe primarul capitalei, Sorin Oprescu si sa-i propunem un plan de atac pentru imbunatatirea imaginii capitalei. L-am pandit pe Oprescu in toate inspectiile lui pe santiere, ne-am tinut de capul domnului primar pana ne-a bagat in seama si pana ne-a ascultat toate doleantele.

Dupa lungi negocieri, Sorin Oprescu a acceptat ca echipa metropotam sa fie cea care va crea platforma online bucur-esti.ro, spatiu de discutii si blocstart pentru procesul de transformare a capitalei. Discutiile si propunerile echipei metropotam au inceput acum o luna, iar acestea se vor concretiza la intalnirea de astazi dintre Oprescu si Dragos Novac, initiatorul proiectului metropotam.ro.

Primarul si Dragos Novac se intalnesc astazi la sediul Primariei Capitalei din Spaiul Independentei nr. 291-293, la ora 16:00. In urma discutiilor, primarul va tine o scurta conferinta de presa in care il va prezenta pe noul consilier de imagine online pentru Bucuresti, nimeni altul decat mult iubitul metropotam.

metropo si oprescu
De-acum incolo, cand ai o problema legata de Bucuresti, la mine vii, e clar? Metropotam, consilierul lui Oprescu. 

Noua platforma sustinuta si promovata de echipa metropotam se va numi bucur-esti.ro si va fi lansata la sfarsitul lunii aprilie. Novac a declarat inainte de intalnirea de astazi ca: "metropotamul deja cunoaste foarte bine orasul, acum mai lipseste doar sa aducem toate informatiile intr-un site sustinut de Primarie, ceea ce va ajuta si mai mult la consolidarea imaginii pe care toate animalele urbane o cauta. E o chestie misto, avem sprijinul celor din pozitii bune, e si mai misto acum".

Entuziasmul pentru noul proiect este de ambele parti. Oprescu a spus ca "era nevoie de un suflu nou in capitala asta invechita. Oamenii trebuie sa stie ca si Bucurestiul poate deveni o destinatie turistica, dar si un oras pe care cetatenii sa-l iubeasca si sa-l aprecieze".

novac si oprescu
Domnule Oprescu, lasati vrajeala. A mea e mai buna.

Inainte de marea lansare, echipa metropotam va cauta adepti si fanatici ai Bucurestiului, gata sa se implice in proiectul de promovare a imaginii orasului in care traiesc.

Pont: dupa Paste, cauta oamenii in tricouri cu "I love Bucur-esti" prin centrul Capitalei; de la ei vei putea afla cum sa devii un apostol al orasului si cum poti face parte din echipa "Metropotam si Primaria in Bucur-esti".

Detaliile de recrutare vor fi postate si pe metropotam.ro. Vom reveni cu detalii in urma marii intalniri de astazi de la sediul Primariei, ora 16:00 de unde vom transmite in timp real, moment in care vei putea afla toate detaliile legate de noul proiect.1 comentariu

Nou in oras: Metropotam, consilierul lui Sorin Oprescu
creatza
#1 -

:))

STITI CA ASTAZI ESTE 1 APRILIE, NU? :)) GOOD ONE THOUGH!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera