Metropotam a jucat foosball la Cupa Presei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ne-am distrat foarte bine. Scorul nici nu mai conteaza. :) Azi a avut loc o mini cupa a presei la foosball si wii si, cum Novac era ocupat si nu se baga la wii, Ela si Andrei au ales foosball. Patriotic, suntem natie de microbisti. Ultrasi n-au avut multi, doar pe mine mai exact, dar am facut cat o intreaga galerie. Avem echipa, avem valoare, cel putin simbolica.

fusbal
Dupa LaserTag, multi viteji cu ochiul umflat se arata la foosball :)Unde s-o duce mingea aia?

Competitia s-a desfasurat intr-un cadru foarte relaxat, la Baneasa Shopping City, unde in fiecare weekend gasiti la intrarea dinspre Feeria wii-uri si mese de foosball, sa va jucati intre doua sesiuni de shopping.

fusbal  fusbal

Metropotamul a facut o figura onorabila, in sensul ca n-a pierdut toate meciurile, dar nici n-a castigat. Ce sa faci in fata unor redactii de la reviste de sport sau echipe suta la suta masculine, cum erau cele de la GSP, ProSport sau Prima. Oricum, ne-am distrat foarte bine.

fusbal  fusbal
fusbal  fusbal

Vezi, sefu', cand ti-am zis noi ca vrem o masa de foosball in redactie nu ne-ai crezut ca ne trebuie sa ne antrenam pentru situatii de genul asta? Acceptam si wii, sa stii. :) Semnat: fetele. Si baietii. Si Anton.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera