Metropofest te cheama la vot! Sustine-ti favoritii!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Metropotam iese prin oras, face cronici de cluburi, baruri, ceainarii si cafenele, restaurante si evenimente. Iti spune daca e de bine sau de rau, daca merita sau nu si iti face recomandari pe bune. La Metropofest insa iti cere tie parerea de animal urban si vrea sa afle unde iesi, unde mananci si unde bei. Si daca tot suntem aici, am vrea sa stim si care sunt evenimentele din 2009 care ti-au ajuns la corazon, ca tu le stii pe ale noastre.

metropofest

Participa la Metropofest Going Out Edition si fa topul orasului in perioada 9-28 februarie. Propune si voteaza Cele mai bune restaurante, Cele mai misto cluburi si baruri, Cele mai faine ceainarii si Cele mai tari evenimente din 2009.

Pentru a participa la Metropofest trebuie sa ai cont pe platforma Metropotam. Daca nu ai cont da un click aici. Daca ai cont, da-i bice si propune!

Perioada de propuneri este intre 9 si 22 februarie asa ca nu rata sansa de a-ti sustine favoritii si nu uita sa revii sa-i votezi intre 23 si 28 februarie.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera