Metropofest Going Out Edition - Premiile Bucurestiului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Metropotam, ca un mic animal urban, a tot adunat timp de 2 ani informatii, opinii, pareri si a facut cronici mai bune sau mai rele. A iesit in oras, l-a intors pe dos cautand locuri frumoase, locuri unde nu poti sa nu te simti bine. S-a pierdut prin locuri unde nu va mai pasi vreodata si de unde a venit cu sfaturi si argumente.

S-a distrat la petreceri, a cantat si a dansat in fata scenei la unele dintre cele mai mari si importante concerte ale anului 2008 din Romania. Metropotam a incercat sa prezinte Bucurestiul asa cum este el, cu bune si cu rele. Acum este randul tau sa faci un Top de Bucuresti.

In perioada 19 decembrie - 4 ianuarie se fac propuneri pentru cele trei mari categorii - Cele mai bune restaurante, Cele mai bune cluburi&baruri si Cele mai importante evenimente ale anului trecut.  Pe 5 ianuarie incepe etapa de votare.

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 ianuarie in cadrul unei festivitati de premiere.

Poti propune si vota locurile care iti plac la nebunie si care nu te mai lasa sa pleci acasa pentru ca au o super atmosfera, pentru oamenii care vin, pentru muzica sau pentru mancarea delicioasa pe care o infuleci pe nerasuflate.

Fa topul evenimentelor, cele mai mari, cele mai zgomotoase si cele mai reusite.

Metropofest Going Out Edition reuneste nu doar cele mai bune locuri din oras, dar si evenimentele care au zguduit agenda anului 2008.

Alege! Propune! Voteaza cele mai bune restaurante, cluburi si baruri din oras si cele mai tari evenimente ale anului!

Alege-i pe cei mai buni aici.

- Pentru a putea propune si vota trebuie sa fii ai cont si sa fii logat. Pentru a te loga sau a-ti face un cont intra aici.

- Oricine poate propune oricate locatii si evenimente. Orice propunere, indiferent de categorie trebuie motivata in scris

- O propunere este suficienta pentru ca locatia sau evenimentul sa intre in competitie. Alaturi de nominalizare vor aparea pe site numele si motivatia utilizatorului care a propus locatia sau evenimentul

Mai multe detalii in Regulament
2 comentarii

Metropofest Going Out Edition - Premiile Bucurestiului
mascha
#1 -

motivatiile

Felicitari pentru demers=)Insa ar trebui neaparat sa lasati vizibile motivatiile celor ce au propus..mai ales acum cand se voteaza..

Metropofest Going Out Edition - Premiile Bucurestiului
Arkona
#2 -

disparut

De ce o disparut bannerul metropofest de pe prima pagina & de la recomandarile zilei..daca se mai poate vota pana pe 22..Cine intra acum pe site habar n-are de aceste premii & voturi..

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera