MetropoHam: vi-l prezentam pe Anton

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Azi inauguram o noua rubrica pe blogul redactiei - metropoHam. Asa cum ati ghicit, ne-am luat pisica. Nu, asta nu se va intampla probabil niciodata, mai ales ca acum avem catel :)

anton
Moment de panica: e liniste!! roade ceva!
Nu... doar dormea si am rasuflat usurati

anton

Anton este noua jucarie a redactiei, un labrador negru ca noptile pierdute, are 2 luni si ne-a zapacit deja pe toti, mergem precum berzele, sa nu calcam sunculita fast and furious care rontaie cablurile de retea, aluneca precum Bambi, derapeaza ca un broscoi si topaie ca un ied. Menajeria metropotamica e completa.

anton

anton

Pana ne prindem din mers cum sa crestem mascota, o sa vedeti multe posturi pe aici pe blog cu Anton... alaturi probabil de franjuri, bucati, dezastre artificiale, remediabile sau nu, din ciclul "ce a mai ros metropoHamul nostru", care se asorteaza foarte bine caracteristicilor generale metropotamice: e grasunel, simpatic... doar cravata-i mai trebuie :)2 comentarii

MetropoHam: vi-l prezentam pe Anton
dragos
#1 -

cravata...

...i-o dam la prima bere, de botez :D

MetropoHam: vi-l prezentam pe Anton
Otilia
#2 -

incetati cu snobismele

Daca Metropotamul este asa de preocupat de Bucuresti si de problema cateilor vagabonzi, de ce si-a luat caine de rasa? Un simplu catel comunitar nu se ridica la inaltimea asteptarilor? Bucurestiul este plin de oameni care ignora suferinta cateilor vagabonzi si se reped sa dea banii pe potai de rasa. Ne asteptam macar de la oameni cu educatie si pretentii sa dea un exemplu. Chiar acum in fata blocului meu este un catel maidanez. Erau trei la inceput dar pe fratii lui care semanau cu niste caini lupi (pesemne ca sunt niste corcituri cu un caine lup)i-au luat imediat, iar pe acesta l-au lasat si plange de singuratate. Data viitoare cand va mai plangeti de problemele Bucurestiului poate va uitat in oglinda pentru ca sunteti printre cei care le creeaza.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera