MetropoHam la apa!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Metropotamul n-are nas, asa cum il intelege tot omul, insa de cateva zile tot stramba din el la zefirul primavaratic de catel prafuit. Cand l-a vazut si pe cainele redactiei, Anton, stramband din propriul nas (la Anton e mai usor), s-a facut o blitz-sedinta si s-a decis in corpore: zi de dus! Pentru Anton, evident, ca metropotamul se descurca si singur cu igiena.

Teoretic si cainele se descurca singur, in primul rand pentru ca poate ceea ce multi reprezentanti ai regnului uman au incercat, iar unii au si reusit, cu sau fara scos de coaste, cu sau fara yoga: sa-si vada sub-coada fara oglinda.

Inarmati cu sampoane, prosoape si multe aparate de fotografiat, dar fara haine uscate de schimb, caravana s-a mutat in baie, cu Anton la subrat.

Faza 1: incurajarea (dinspre noi spre el)

Anton, catel de metropotam

Faza 2: imploratul (dinspre el spre noi)

Anton, catel de metropotam

Faza 3: resemnarea (I'm doomed)

Anton, catel de metropotam

Faza a 4-a a fost ca a inceput sa-i placa sa stea la masaj si samponeala cu apa calda si cu atata atentie dedicata doar persoanei sale de unic catel rasfatat al metropotamului.

Anton, catel de metropotam

Faza finala: mai curat, mai... aproape uscat, cu amorul propriu ceva mai sifonat (e destul de degradant sa te spele cineva cu forta sub coada... mai ales cand teoretic poti sa o faci si singur)

Anton, catel de metropotam
2 comentarii

MetropoHam la apa!
zuza
#1 -

Comentariu nou

hahaha poor pretty doggie :)

a mea face ca toate alea cand e in cada, tremura ca varga.. and those eyes.. aproape te iau mustrarile de constiinta (desi stii bine ca faci bine ce faci ;))

sa va traiasca si sa va faca fericiti, ca nu v-am urat pana acum, i love the little guy :)

MetropoHam la apa!
gza
#2 -

Comentariu nou

Asteptam noi posturi despre aventurile simpaticului MetropoHam :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera