Metro Beckham si blonda galactica

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
OMG, OMG, OMG, OMG! Beckham e la Bucuresti! OMG, OMG, OMG! Am auzit eu aseara la stiri ca o sa se plimbe prin centru! Cum as putea trece de paza? Ca de ploaie stiu cum trec... ca in reclama... coafura rezista. Blondul nu se sterge! Vreau sa-l vad pe David! Am zis! Si el e bloond, ca mine. :*

Oare pe unde se plimba? Pun pariu ca o sa vada Casa Poporului. Ca e mare si n-au cum s-o evite. Sau poate se duc la Muzeul Satului? Neeeea. A, asta nu e central? Asa credeam. Cred ca o sa se plimbe prin centrul vechi sa ajute la evacuari. Poate ii prind acolo! Sau se duc la Monument! La Marele Monument si o sa schimbe painea aia din varf cu o minge de fotbal! Hihihi.

Deeeci... ca sa ajung la Beckham trebuie sa trec de badigarzi. Nu poate sa fie asa greu, am mai reusit eu, in cluburi. Hihi. Dar in ce ma imbrac pentru intalnire? Ar cam trebui sa-mi iau haine de la Metro. Nu inteleg. Pai da... ca el e Metro... sexual, nu? Hihihi. Adica sa-mi iau haine de la Metro si sa... sexual... cu el. Am inteles mesajul.

Daca nu-l prind in centru, ma descurc eu la Maryot. Doar nu e prima data nici aici. Ei, sa nu intram in amanunte.

Auzi, da de ce li se spune "galacticii"? E... vreo galacsie?Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera