Masini si femei. Sau invers...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Care este singura asociere posibila pe care o poti face atunci cand te gandesti la o masina noua, scumpa, trendy...?sau asa...asa?...sau....:)


sa fi primit si bicicleta drept bonus la achizitionarea Mercedesului?

In orice caz, la un salon auto ai sansa sa vezi si masini...

La Romexpo in weekendul asta, de exemplu, am fost incantati sa vedem Tiriac Auto, un salon frumos organizat, aerisit, cu consultanti de vanzare extrem de amabili si bine pregatiti, si cu modele de la Hyundai Accent la pret promotional sub 10.000 de euro pana la Bentley-ul Chrysler-ul de mai sus, sau...

Dincolo de ofertele salonului, nu ne-am putut desigur abtine sa ne intrebam: cu ce procent creste interesul unui cumparator intr-un anumit tip de masina "asistat" de o tanara manechin care oricum nu stie prea multe detalii despre modelul in cauza si nu poate decat sa te indrume la unul dintre repezentantii de vanzari ai marcii? (decat poate cateva aspecte rapid invatat pe de rost si disponibile oricand pe internet sau in brosuri) Un cumparator cauta un anumit model de masina dupa caracteristicile pe care le are sau dupa... cum se aseaza privirea?

Ca sa nu ne mai minunam retoric, iata cum am vazut ca stau lucrurile. La saloanele auto se vine ca la Mall, pentru privit. Fete sau masini. :) Desigur sunt cativa care sunt doritori de aprofundare detalii despre dotarile masinilor.

Pe scurt, este o experienta relaxanta, de weekend, atat pentru priceputi cat si pentru nepriceputi in materie. Nu in ultimul rand, a fost si o ocazie buna sa asisti la un concurs despre masini castigat de o femeie, care stia inclusiv ce a rostit Gottlieb Daimler (fondator Mercedes) despre celebra sigla sub forma de stea: "Intr-o zi va straluci si peste fabrica mea."P.S. Organizatorii au pus la dispozitia clientilor un site de unde pot vedea inclusiv imagini live de la salon.3 comentarii

Masini si femei. Sau invers...
radu ionescu
#1 -

bentleyul de mai sus

e de fapt Chrysler 300c

Masini si femei. Sau invers...
dragos
#2 -

daps

corectamundo, thanks :)

Masini si femei. Sau invers...
flavia
#3 -

bine ca n-am zis jaguar

incredibil cat ma stat sa ma gandesc daca e bentley sau chrysler si daca sa ma incumet sa aleg, in final... am ales:)
scuze tardive:)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera