Maidanezii de paza ai Guvernului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nu stim cum e la periferie... dar in buricul Bucurestiului, la doi pasi de Piata Victoriei - intrarea Dr. I. Felix, colonia "comunitarilor" traieste linistita.  Greu de crezut dar aici am dat peste un adapost frumos aranjat al maidanezilor  – cu saltelute albe pentru zile negre.

comunitarii 3

Daca ne luam dupa latraturile agresive ale patrupezilor care fac hora in jurul trecatorilor intamplatori, cei mai multi la patru ace, nu prea merge incurajarea  "Treceti ca nu va fac nimic ....."

Comunitarii 1

Exista si un precedent: nu demult un om a murit muscat de caini la o aruncatura de bat de locul cu pricina, in vecinatatea Guvernului.
Daca un binevoitor se gandeste sa mai gazduiasca cate unul in casa... cu atat mai bine tarii. Doar ca mai raman 200.000 de patrupezi  fara stapan care se zbenguie mai departe pe strazi si ai caror colti mai nimeresc din cand in cand in cei mai ghinionisti dintre trecatori.

comunitarii 2

Ne-ar placea sa citim ca maidanezii nu o mai duc asa bine sub autoritati si am mai dori ca primarul sa se laude cu rezolvarea muscatoarei  probleme comunitare. Pana atunci cainii latra, Touareg-ul lui Videanu trece!...
7 comentarii

Maidanezii de paza ai Guvernului
SoSo
#1 -

nu zic...

... problema cainilor vagabonzi e reala, dar si pe tine, letitia, te simt una din alea care-si pun poalele-n cap si incep sa urle ca apucatele cand le latra un caniche

Maidanezii de paza ai Guvernului
dragos
#2 -

mda

soso, o sa simti mai bine cand te trezesti cu un maidanez in gamba. fie el si caniche.

Maidanezii de paza ai Guvernului
Dan Soloveanu
#3 -

Smintiti ce nu au ce face

Sunt nevoit sa revin si sa sa mai fac o precizare:
#la categotria etc mai adaugam Brigitte Bardot, niste smititi de la un partid cu extensii la psihiatrie[PRM] si Mr soso care n-are activitate la servici. Va rugam sa va dati afara din incapere. Nu uitati sa stingeti PC-ul si lumina cand plecati, cei care va platesc stiu ca va ocupati cu altceva.
for my one cent

Maidanezii de paza ai Guvernului
letitia
#4 -

Rapuns catre dl soso

Este nefiresc, cred eu, sa adresez un raspuns in termeni similari, celor ce se grabesc sa jigneasca , fara a cunoaste omul. Aceasta “tactica” spune suficient despre persoana care esti...vorba unui bun roman seamana cu ura primara fata de pantof a cuiva care n-a fost niciodata incaltat .
Comentariul tau e cu atat mai caraghios cu cat eu sunt o persoana care chiar indragesc cainii. Iti recomand sa te documentezi si apoi sa arunci cu noroi. E o regula elementara a dialogului.

Maidanezii de paza ai Guvernului
nona
#5 -

cainii

nu cred ca articolul Letitiei a fost inteles corect. draga Soso, cunoscand-o pe autoare si stiind ca e iubitoare de animale, cred ca articolul ei ar trebui citit ca un apel la societate sa se faca ceva. Pentru ca ceva trebuie facut. Nicaieri in articol nu se specifica cuvantul hingher de aceea cred ca Leti nu s-a referit nici o clipa la aceasta metoda de a scapa de caini.

Maidanezii de paza ai Guvernului
Lia
#6 -

Maidanezii din Dr. Felix

Ai pus punctul pe "i" ,Letitia.Sunt una din persoanele muscate de acei ciini...vaccinata apoi.

Maidanezii de paza ai Guvernului
soso
#7 -

scuze

Imi pare rau daca te-am jignit, Letitia. Dar, desi cuvintele tale sunt alese, tu de fapt chemi hingerii. Adica calaii.
Mai stiu ca asta e solutia necesara a lumii civilizate.
Dar sunt, in acelasi timp, unul din putinii care are un caine infiat.
Tu poate esti o fata buna, dar cuvintele tale nu sunt chiar bune, Letitia...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera