Mafiotii se ascund bine

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Asta e concluzia noastra dupa ce azi, 40 de grade afara, am vrut sa vedem Expo Sicilia. Da, mafiotii se ascund bine si nu lasa urme. Ne-am dus la intrarea principala... liniste, nici un afis, nici un anunt, nici o majoreta, nimic. Doamna de la intrare ne spune ca nu stie de vreun targ sicilian prin zona. Poate la intrarea urmatoare. Era inchisa. Mafiotii nu lasa usi deschise.

Mergem la Cosa nostra del Bilete (o banala casa de bilete, mai exact, dar pastram spiritul). Nici doamna de acolo nu auzise de asa ceva. Probabil era sub amenintare si nu avea voie sa spuna nimic.

Am ajuns la redactie si am sunat la numarul specificat pe site sa aflam cine si de ce nu a mai organizat targul anuntat. Stupoare! Nu raspunde nimeni! E clar, mafiotii au avut grija de toate detaliile. Mai clar decat atat nu aveam cum sa intelegem traditia siciliana. Mai bine citim aici cate ceva. Sau aici :).

De unde stiam noi de targul care nu a fost? Din programul oficial al Salii Palatului, gasit pe situl lor. Se pare ca mafiotii goes online, pentru ca ce scrie pe site nu se potriveste cu situatia de la fata locului. Cine stie, poate au luat webmasterul prizonier...

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera