Lorgean Theatre, teatru de apartament

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Jean-Lorin Sterian si-a deschis teatru de apartament - Lorgean Theatre. Pare a fi o gluma, o chestie care nu promite sa functioneze prea bine in contextul in care pentru entertainment se deschid direct multiplexuri sau stadioane. Pare cam radical sa inghesui niste oameni (vreo 15) intr-o garsoniera si sa te joci de-a teatrul.

Insa de la intrarea in blocul de pe Sipotul Fantanilor si pana la ultimele aplauze, totul functioneaza foarte bine, poate chiar mai bine decat in multe alte teatre cu tot cu piesele lor la care am fost.

Lorgean theatre

Fiind gazduit de o garsoniera deloc spatioasa, teatrul lui Lorin este unul cu circuit inchis, asa ca oricat de entuziasmati ati fi dupa ce cititi acest articol, nu o sa puteti sa dati fuga sa va cumparati bilet de la scara blocului lui Lorin. Din pacate... Invitatiile se fac prin SMS si nu poti decat sa speri ca "poate tu vei fi invitat".

Ca sa intri trebuie sa aduci un obiect care sa simbolizeze singuratatea, apoi la intrarea cu interfon a scarii blocului ti se taie bilet si ti se dau cateva indicatii. In apartament te pui pe pernitele de pe jos si astepti sa inceapa totul sub firma luminoasa Lorgean Theatre pe melodia "Suicide Is Painless".

Lorgean theatre

In mod evident, Lorin joaca rolul maestrului de ceremonii care ne roaga sa ne inchidem telefoanele mobile si ne aminteste si de celelalte mici interdictii din interactiunile noastre sociale de zi cu zi: "va rugam nu consumati bauturi alcoolice si nu va drogati, nu consumati inghetata si nu intrati cu animale blanoase, nu calcati iarba etc."

Urmeaza spectacolul in trei parti numit Singur acasa. Partile interpretate de cei trei actori, Andrei Ionita, Ana Catalina Gubandru si Lala Misosniky, va vor pune pe ganduri, mai ales daca aveti o predispozitie pentru tema singuratatii.

Insa partea cea mai frumoasa in legatura cu Lorgean Theatre este misterul si atmosfera tensionanta dintr-o garsoniera plina cu oameni care se stiu cel mult din vedere si care asteapta sa vada cum vor decurge lucrurile in urmatoarea sceneta.

Pe langa mister si tensiune, un alt cuvant care ar descrie cel mai bine teatrul Lorgean este tristetea. Mai ales pentru ca la sfarsit toate obiectele aduse de spectatori sunt scoase dintr-o punga si povestite.

Lorgean theatre

In calitate de one time-only spectator la Lorgean Theatre, va recomand, deci, sa alegeti un obiect de luat la voi si sa va tineti telefonul la-ndemana. Nu se stie cand veti primi un SMS care sa va invite la teatru.3 comentarii

Lorgean Theatre, teatru de apartament
balena
#1 -

da domne

haha, tare acum m-ai facut si mai curioasa. deci astept sms de la lorin ;))

Lorgean Theatre, teatru de apartament
Corina
#2 -

fata care a aadus desenul

ai uitat sa spui ca se intra incaltati :)
si ca se pleaca razand :)

Lorgean Theatre, teatru de apartament
Comentariu nou

si nu stiu daca actorii sau atmosfera sau muzica sau faptul ca pleci singur deacolo, reusesc sa acutizeze tare mult o senzatie de singuratate in mod normal amortita.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera