Live din China comunista pe MetropoTravel

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Inauguram o noua rubrica pe MetropoTravel - LiveTravel. Aici vom pune articole scrise de la fata locului de oameni care sunt in calatorie sau care locuiesc intr-o alta tara. Am inceput cu Cristian, un student care ne-a spus povesti despre viata sa din Delft.

Continuam cu Razvan Pascu, care pleaca maine intr-o calatorie de 17 zile in China. Razvan ne va povesti direct de acolo ce vede, cum simte comunismul in China, ce e de facut acolo si prin ce intamplari trece. China e o mare provocare, atat prin faptul de a o vizita cat si prin a intelege ce se intampla acolo.

travel

In plus, Razvan va da ca premiu un ghid de calatorie personei care va pune cel mai interesant comentariu la unul dintre articolele pe care urmeaza sa le scrie. Astazi avem un prim articol introductiv.

Daca plecati intr-o calatorie interesanta sau daca locuiti intr-o alta tara si vreti sa scrieti despre asta, va asteptam cu povesti. Trimiteti un mail la cristina [at] metropotam [punct] ro si ne intelegem noi cum facem.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera