Linia de autobuz 361 inlocuieste pe timpul iernii linia turistica Bucharest City Tour

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
361
Linia turistica Bucharest City Tour
, tur pe care l-am facut si noi asta-vara cu autobuzele supra-etajate, s-a transformat pe timpul iernii in autobuz obisnuit, cu numele linia 361.

Are acelasi traseu, de la Piata Presei Libere pe Kiseleff si Calea Victoriei in jos spre Casa Poporului si Piata Unirii, dar pretul biletului nu mai este 25 de lei, ci un obisnuit 1,3 lei, ca la restul autobuzelor. Banuim ca si abonamentele pe toate liniile sunt valabile si pe 361, nu pare sa aiba statut special.

Ideea ni se pare buna, pentru ca leaga centrul orasului de trei intrari in parcul Herastrau si ar mai putea fi folosit si de cei care calatoresc pe liniile expres de la Piata Presei la Piata Unirii. De asemenea, faptul ca merge pe Calea Victoriei face drumul de la Piata Victoriei la Universitate sau Unirea mai scurt decat pe varianta Catargiu-Magheru-Balcescu, unde la ore de varf nu se merge, ci se sta.

Din pacate, circula destul de rar, cam la 20 de minute. Gasiti programul pe ore si minute spre Unirii aici, dinspre Unirii aici, iar statiile aici.

Tot din pacate, e gol, ca si corespondentul sau de vara, autobuzul turistic supra-etajat, care s-a plimbat pana tarziu in noiembrie gol-golut. Pentru ca ne-ar parea rau sa stim ca atatea autobuze polueaza si merg zilnic degeaba, va invitam sa folositi si linia 361. O sa va simtiti speciali, singuri in autobuz de la un capat la altul.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera